Kırmızı Oda 4. Bölüm Full İzle! 25 Eylül Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 4. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 4. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda 4. Bölüm Full İzle YouTube

Yayınlanmaya başlandığı günden beri büyük bir ilgi ile takip edilen Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü ile bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden senaryolaştıran ve psikolojik anlatımları olan yapımın yeni bölümleri seyirci tarafından merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk 3 bölümü ile ilgi odağı olan dizinin 4. yeni bölümü saat 20.00'da TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Gerçek hayat hikayelerini barındıran dizi, her hafta farklı bir hikayeyi anlatıyor. Her hafta yeni konuk oyuncuların ağırlandığı dizide farklı hikayelerin dramatik bir dil ile anlatımı seyirciyi ekrana kilitliyor. Reyting rekortmeni yapım, başrol oyuncusu Binnur Kaya'nın da başarılı performansı ile cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor.

Kırmızı Oda Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda dizisi geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. Hande Doğandemir ve Salih Bademci'nin konuk oyuncu oldukları bölümde, geçmişlerinden ve travmalarından kurtulamayan bir çiftin dağılan evliliği konu alınıyor. İkilinin gittiği psikiyatri kliniğinde birbirlerine bile anlatmadıkları iç dünyaları açığa çıkıyor. Sürekli farklı hastaların geleceği yani konuk oyuncuların değişeceği dizide 3. bölümde konuk oyuncu olarak devam eden Hande Doğandemir ve Salih Bademci'nin psikiyatri kliniğindeki anlatımlarına şahit olduk. Şiddet gördüğü bir evliliği olan ve de bir kızı olan kadın olan Nesrin ile sevilme duygusunu bilmeyen kocası Mehmet'in dağılan evliliği yüzünden gittikleri psikiyatri kliniğinde iç dünyaları ve ruhsal durumları ortaya çıkar.

Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olan bir diğer isim ise Melisa Sözen'di. Erkek olmadığı için babası tarafından sevilmeyen, psikolojisi alt üst olmuş Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen'de psikiyatri kliniğinde iç dünyasını anlattı.

Kırmızı Oda Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin merakla beklenen 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Mehmet'in Nesrin'i dövdüğünü gördüğümüz sahneler izleyicideki merakı arttırdı. Nesrin ve Mehmet'in kızlarının da aralarındaki gerilimden etkilenen psikolojisi fragmana yansıdı. Psikiyatri kliniğindeki doktorların bu durumu nasıl ele alacağı merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.