Kuzey Yıldızı 33. Bölüm Full İzle Show TV! 26 Eylül Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı 33. Bölüm izle makalemizle; Kuzey Yıldızı dizisinin 33. Bölümünün detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Kuzey Yıldızı 33. Bölüm tek parça izle seçeneğiyle diziyi kesinti olmadan tek parça halinde izleyebilir, Kuzey Yıldızı 33. Bölüm fragmanı seçeneğiyle fragmana göz atabilirsiniz. Tüm bunlara erişmek için makalemizin altında yer alan video ve linklere erişim gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 33. Bölüm Full İzle YouTube

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk her hafta cumartesi günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kuzey ile Yıldız'ın kimi zaman neşeli kimi zaman dramatik anlatılan aşkı her hafta cumartesi günleri seyirci ile buluşmaya devam ediyor.

Yıllar önce yarım kalmış bir aşkın hikayesini anlatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Kuzey ile Yıldız'ın eğlenceli bir anlatımla ekranlara yansıyan aşkı seyirci tarafından ilgi ile takip ediliyor. Yepyeni bölümleri ile her hafta izleyici karşısına çıkan dizi, bu akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. Bölümde Neler Oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde geçen hafta yayınlanan 32. bölümde yeni gelişmeler yaşandı. Şule'nin hastalığını bilen Yıldız bu sırrı daha fazla saklayamaz ve Kuzey'e söyler. Bu sır artık Kuzey'in omuzlarındadır. Yıldız Şule ile konuşarak hastalığı gizlemesine engel olmak ister. Yıldız'ın konuşması ile ikna olan Şule hastalığını kızlara söylemeye karar verir. Bu hastalık haberi bütün aileyi bir araya getirir. Bu mutlu aile tablosunda kendine yer olmadığını düşünen Yıldız uzaklaşmaya karar verir. Daha önce bu aşk yüzünden ailesini kaybeden Yıldız yeni bir sayfa açmaya karar verir. Ancak Kuzey buna izin vermez. Zaten 20 yıl kaybeden Kuzey bir kez daha uzaklaşmak istemez. Ancak inişli çıkışlı bu aşk Yıldız'ı artık yormuştur. Kuzey ise ne olursa olsun ayrılmamaya kararlıdır. Kuzey'in aşkından vazgeçmemekte kararlı olması Yıldız'ı etkiler ancak yeni yaşanan gelişmeler, ikiliyi yeni bir karara sürükler.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İla Aşk dizisi yayınlanan 32. bölümü ile heyecan zirveye ulaştı. Kuzey ile Yıldız aşkının ne olacağı merak ediliyor. Merakla beklenen 3.. bölüm fragmanının yayınlanması ile Yıldız'ın Kuzey'i terk etmesi izleyicileri üzdü. Kuzey'in Yıldız'ı Şule ile aldatması izleyenleri üzdü. Yayınlanan fragmanda Yıldız ve Kuzey ayrılığı yürekleri burkarken, aile içindeki keyifli gelişmeler ise seyirciyi neşeli anlarla buluşturacak. Show TV'nin sevilen yapımı Kuzey Yıldız'ı İlk Aşk heyecanla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ekranlarda seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.