Arıza Dizisi 3. Bölüm Full İzle Show TV! 27 Eylül Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 3. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 3. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayın...

Arıza Dizisi 3. Bölüm Full İzle YouTube

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arıza dizisi, 2. bölümü ile geçen hafta seyircisi ile buluştu. Seyirciden tam puan alan Arıza dizisi şimdiden reytinglerde zirveye oynamaya başladı. Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Arıza dizisi pazar akşamları yayınlanıyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi toplayan dizi, tüm hızıyla devam ediyor. Hareketli ve duygusal sahneleri ile seyirciyi ekrana çeken dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı dizi, kardeşlerini büyütmüş sıradan bir taksicinin bir kadına yardım etmesi ile değişen hayatını konu alıyor. Ayça Ayşin Turan'ın canlandırdığı Halide karakteri ile yolları kesiştikten sonra hayatı değişen taksici Ali Rıza, suç dünyasına giriyor. İddialı senaryosu ile sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olan Arıza pazar akşamları saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Arıza dizisinin heyecanla beklenen yeni bölümü yarın akşam seyircisi ile buluşacak.

Arıza Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Yayın hayatına yeni başlayan Arıza dizisinin 2. bölümünde kız kardeşinin katilini öldürmeye giden Ali Rıza tetiği çekemiyor. Gelen telefonla Fuat Ersoylu'nun ailesini rehin aldığını öğrenen Ali Rıza kız kardeşinin katilini öldüremiyor. İki tarafın da güvendiği Halide gerilimin yükselmesine izin vermez. Bu sırada Ali Rıza sürekli yanında olan beklenmedik anlarda desteğini gördüğü Halide'den etkilenmeye başlıyor.

Ali Rıza kız kardeşinin katillerinden hesap sormak için yeni yollar aramaya başlar. Yardım için Muzaffer'e giden Ali Rıza beklemediği bir tekli ile karşılaşır. Ali Rıza Muzaffer'in teklifini kabul ederse geri dönemeyeceği bir yola girecektir. Bütün bunlar olurken Halide ise annesinin öldürüldüğü gece kaybettiği kolyesini bulmanın şaşkınlığı içindedir. Kolyeyi mahallede düşüren kişi her kimse annesinin katili de odur. Halide bulduğu ipucunu takip etmeye başlar.

Arıza Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin yayınlanan 2. bölümünden sonra merakla beklenen 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 3. bölüm fragmanında Halide ile Ali Rıza arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor. Ali Rıza'nın Muzafferin teklifini kabul etmesi ile dizide heyecan yükseliyor. Arıza yeni bölümü ile 27 Eylül pazar akşamı Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.