Savaşçı Dizisi 99. Bölüm Full İzle FOX TV! 27 Eylül Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yayınlanan askeri dizilere reytingleri ile büyük fark atan Savaşçı XX. Bölüm tek parça izle, Savaşçı son bölüm izle başlıkla Google üzerinden en sık şekilde aratılan veriler olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler için hazırladığımız makalemizin alt kısımlarına inerek Savaşçı son bölüm izle veya Savaşçı XX. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birine tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. En sevilen diziler arasında yer alan Savaşçı fragmanına ulaşmak için tıklamanız yeterli olacaktır.

Savaşçı Dizisi 99. Bölüm Full İzle YouTube

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi savaşçı her hafta yeni bölümleri ile seyircisini ekrana kilitliyor. Destansı bir hikayenin anlatıldığı savaştı dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Özel bir timde asker olan genç adamların aile ve aşk hayatlarının, arkadaşlık ilişkilerinin ve vatan sevgilerinin anlatıldığı Savaşçı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. FOX ekranlarının en güçlü yapımlarından biri olan Savaşçı dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli'nin başrollerini oynadığı Savaşçı dizisi yeniden toplanan Kılıç Timi'nin cesur hikayesini her hafta seyirci ile buluşturuyor. Dizi ekrana getirdiği çatışma sahneleri ile ilgi toplarken, askerlerin aile hayatları ve sevdikleri ile olan yaşamları da ilgi çekiyor. Ekranların en iddialı yapımlarından Savaşçı her hafta pazar günleri saat 20.00'da yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşuyor.

Savaşçı Dizisi 98. Bölümde Neler Oldu?

Savaşçı dizisinin geçen hafta yayınlanan 98. bölümde heyecan yine doruktaydı. Kopuz Albay'ın tek başına peşine düştüğü bir terörist ve meraka kapılan karargah seyirciye inanılmaz bir heyecan yaşattı.

Kopuz Albay geçmişte izini kaybettiren bir terörist ile ilgili istihbarat alır. Bu teröristi yakalamak için çılgın bir plan yapan Kopuz Albay, tek başına teröristin peşine düşer. Karargah kısa sürede Kopuz Albay'ın yokluğunu fark eder ve meraklanmaya başlar. Kopuz Albay'ın gizlice yaptığı planı bilmeyen karargah yokluğunu fark edince alarma geçer. Tüm olanakları seferber eden karargah Kopuz Albay'ı durdurmak ister. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmaz. Kopuz Albay bu azılı teröristi yakalamak da kararlıdır.

Savaşçı Dizisi 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Savaşçı dizisinin yayınlanan 99. bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Fragmanda Yüzbaşı Kağan Bozok'un yaşam savaşı dikkat çekerken, Alpay Kopuz'un görevden atılması ise izleyenleri şaşırttı. Albay Kopuz'un sonunun ne olacağı merak ediliyor. Savaşçı heyecan dolu yepyeni bölümü ile yarın akşam FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.