MasterChef Tek Parça 28 Eylül 2020 TV8 Canlı İzle! MasterChef Türkiye 65. Bölümde Kim Elendi?

Masterchef 28 Eylül 2020 canlı izle, Masterchef 66. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 66. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 28 Eylül tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

Masterchef 28 Eylül 2020 Canlı İzle

TV8 ekranlarının yoğun ilgi gören yarışması MasterChef Türkiye tüm hızı ile devam ediyor. Dünyanın en zorlu yarışmalarından olan MasterChef'te takım yarışmaları, bireysel dokunulmazlık oyunları ve daha fazlası hafta içi her akşam seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen yarışmada eleme turları başlıyor. Türkiye'nin en iyi şefinin seçileceği yarışma günden güne daha da zorlaşırken seyircinin heyecanı da artıyor.

Jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yaptığı MasterChef programında yarışmacılar hem yeteneklerini sergiliyor hem de yeni şeyler öğreniyor. Bir taraftan jüriden eğitim alan yarışmacılar, bir taraftan en leziz tatları yaratmaya çalışıyor. Türkiye'nin en iyi şefi olmak için kıyasıya rekabet eden yarışmacılar arasında gerilim yükselirken, jüri üyeleri ise yarışmaya renk katıyor.

Masterchef'e Yeni Katılan Yarışmacı Kim Oldu?

Masterchef elenen yarışmacının ardından yeni yarışmacıda açıklandı. Yedekler arasında yer alan o isim yarışmaya döndü. Herkesin merakla beklediği yeni bölüm fragmanında gözler yeni yarışmacıya çevrildi. Masterchef 2020'nin ana kadrosuna katılan isim Didem Devay oldu.

MasterChef Türkiye 27 Eylül Eleme Adayları Kimler?

MasterChef Türkiye'nin son yayınlanan bölümünde oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunlarında 6 tane eleme adayı çıktı. Eleme adayı olarak seçilen Esra, Özgül, Eray, Ayyüce, Barbaros ve Celal dünkü eleme gecesinde Bıldırcın yemeği yaptılar. Eleme potasında çıkan isimler Eray, Özgül ve Ayyüce oldu.

MasterChef Türkiye 27 Eylül Elenen İsim Kim Oldu?

İkinci turda eleme potasından çıkamayan yarışmacılar Mehmet şefin hazırladığı Mastic Sponge tatlısını en iyi şekilde yapmak için kıyasıya mücadele ettiler. En iyi tatlıyı yapan isim Esra oldu. Potadan çıkan ikinci isim ise Barbaros oldu ve böylelikle yarışmaya veda eden isim Celal oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.