Yasak Elma 78. Bölüm Full İzle Fox TV! 28 Eylül Yasak Elma 78. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 78. Bölüm izle ve Yasak Elma 79. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 78. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 79. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma 78. Bölüm Full izle Youtube

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi tüm hızı ile devam ediyor. Entrika ve heyecanın hiç son bulmadığı dizide yine ilginç gelişmeler yaşanıyor. Birbirinden hırslı karakterlerin sürekli savaş içinde olduğu bir hikayeyi anlatan Yasak Elma seyirci tarafından ilgi ile takip ediliyor. Her hafta pazartesi günleri yayınlanan dizi, her yeni bölümde seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin oynadığı dizide güçlü kadın karakterler arasında geçen savaş anlatılıyor. Bir taraftan sosyete hayatının iniş çıkışları, bir taraftan da beklenmedik aşk hikayelerinin yaşandığı dizi de her hafta beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. FOX ekranlarının en güçlü yapımlarından olan Yasak Elma, yepyeni bölümleri ile her pazartesi FOX TV'de.

Yasak Elma Dizisinde 77. Bölümde Neler Oldu?

Yasak Elma dizisinin geçen hafta yayınlanan 77. bölümünde heyecan doruktaydı. Yıldız için ne olduğunu anlamadığı karışık günler yaşanır. Halit ile Asuman arasında geçen konuşma Şahika'nın işine gelirken, Yıldız'ın bu konuşmadan haberi yoktur. Konakta Yiğit ile Lila'nın evlilik telaşı devam eder. Bütün bunlar olurken Yıldız ile Kerim'in arası da düzelmek üzeredir. Ancak Şahika son hamlesi ile buna izin vermez. Kerim ile Yıldız aşkında neler olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. Yayınlanan son bölümün ardından gelen yeni bölüm fragmanı kafaları karıştırdı.

Yasak Elma Dizisi 78. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı geçen hafta yayınlandı. Yeni bölüm fragmanındaki gelişmeler izleyiciyi şaşırttı. Kerim ile Yıldız arasındaki çekişme kaldığı yerden devam ediyor. Kerim, Halit ile barışmaya karar veren Yıldız'ı vazgeçirmek için elinden geleni yapıyor. Kerim'in planları ters teperken, Ender Şahika'nın tuzağına düşüyor. Şahika'nın planına kurban giden Ender'in evliliği bitecek mi? Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde neler olacağı heyecanla bekleniyor. Yasak Elma merak edilen 78. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.