Sen Çal Kapımı 12. Bölüm Full İzle! 30 Eylül Sen Çal Kapımı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrollerini sevilen oyuncular olan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi komedi dizileri arasında en çok izlenen diziler arasında yerini alıyor. Sen Çal Kapımı 12. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 12. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 12. Bölüme ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm Full İzle Youtube

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. Birbirinden çok farklı olan Eda ve Serkan arasında hiç beklenmedik bir aşkın gelişmesini anlatan dizi, izleyici tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Çarşamba akşamlarının sevilen yapımı her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi her hafta yeni olaylarla heyecanı yükseltiyor. Eda ve Serkan'ın sürekli yeni engellerle ve mücadelelerle karşılaşan aşkının hikayesi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sen Çal Kapımı dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'd FOX'ta.

Sen Çal Kapımı Dizisi 11. Bölümde Neler Oldu?

Sen Çal Kapımı dizisi geçen hafta yayınlanan 11. bölümü ile seyircinin yüreklerini burktu. Final sahnesi ile izleyicileri şaşırtan 11. bölüm heyecan dolu geçti.

Sen Çal Kapımı dizisinin 11. bölümünde Selin'in Serkan ile olmak için Ferit'i bırakabileceğini söylediğini duyan Eda, Serkan'ın bunu kabul edeceğinden emindir. Selin'in bu itirafı ile nişanlılık oyunu da son bulur. Serkan Eda'nın biran önce kendisinden kurtulmak istediğini düşünür. Serkan'ın Selin'e aşık olduğunu sanan Eda ise Serkan'dan hızlıca uzaklaşmak ister. Hayatına çeki düzen vermek isteyen Eda, yeniden burs başvuruları yapmaya başlar.

Eski hayatına dönmeye çalışan Eda için Serkan'dan uzaklaşmak zor olmaktadır. Serkan ise Eda'nın yokluğundan yataklara düşer. Nişanlılık oyununu da artık herkes öğrenmiştir. Eda'nın İtalya'ya yaptığı burs başvurusunun kabul edilmesi ile işler iyice karışır. Eda İtalya'ya gitmeye karar verir. Ancak Serkan buna izin vermez ve Eda'ya aşık olduğunu söyler.

Sen Çal Kapımı Dizisi 12. Bölüm Fragmanı

Sen Çal Kapımı dizisinde yayınlanan son bölümde Serkan'dan aşk itirafının gelmesi ile sonraki bölüm merakla beklenmeye başladı. Eda ve Serkan'ın sevgili olmasına herkes karşı çıkar. Bununla beraber Eda'nın anne ve babasının ölümünden Serkan'ın babasının sorumlu olması da işleri iyice zorlaştıracaktır. Sen Çal Kapımı merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.