Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Ekim Canlı İzle! Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Full İzle…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 1 Ekim Canlı İzle

Yapımcılığını Global Medya'nın üstlendiği sabah programı tüm hızı ile devam ediyor. Dobra açıklamaları ile Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı program sabahlara neşe katıyor. Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün sabahları renklendirmeye devam ediyor. Sevilen program saat 09.45'te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı konsepti ile izleyenler tarafından sevildi. Her gün farklı konukların ağırlandığı programda birçok konu konuşuluyor, eğlenceli ve müzik dolu saatler ekrana taşınıyor. Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programında sanat dünyasının ünlü isimleri, yetenekli aşçılar ve bilgili doktorlar her gün programa renk ve bilgi katıyor. Gündüz kuşağının sevilen programı zengin içeriği ile seyirciyi ekrana kilitliyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah Programında Dün Neler Oldu?

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde çeşitli konular konuşuldu ve müzik ziyafeti yapıldı. Hatice'nin şarkıları ile neşe kattığı programın konuklarından olan Dr. Fevzi Özgönül, beslenmeye dair çok özel tarifler açıkladı. Gökhan Güney'in de katıldığı programda magazinden özel hayata birçok konu konuşuldu.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah Programının 1 Ekim Konukları Kim?

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün yayınlanacak bölümünde yine birbirinden renkli konuklar var. 1 ekim programına Hakkı Bulut ve Meral Kaplan konuk oluyor. Hakkı Bulut yeni çıkardığı şarkısını ilk kez Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah stüdyosunda söyleyecek. Şarkıları ve sohbetiyle programı ziyafete çevirecek Hakkı Bulut'la beraber Meral Kaplan da bugün ekranlarda olacak. Meral Kaplan özel açıklamalar yapacağı programa neşe katacak.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programına bugün konuk olacak bir diğer isim ise Dr. Ayça Kaya. Sağlıklı yaşam için birçok ekonomik verecek olan Dr. Ayça Kaya, merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah bugün saat 09.45'te Star TV'de izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.