Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Ekim Canlı İzle! Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 39. Bölüm Full İzle…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 2 Ekim Canlı İzle

Ekranların sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Sabahları eğlenceli hale getiren program izleyiciyi ekrana kilitliyor. Bilgi dolu, eğlenceli, kıpır kıpır bir sabah geçirmek isteyen izleyiciler programı ilgi ile takip ediyorlar. Demet Akalın ve Alişan'ın renkli sunumu ile program hafta içi her sabah Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah programı, ekranların en eğlenceli ve bilgili sabah programı olmaya devam ediyor. Her gün birbirinden renkli konukların misafir edildiği yarışmada magazinden özel hayata hiç bilinmeyenler konuşuluyor. Mutfakta sağlıklı ve ekonomik tariflerin verildiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı zengin içeriği ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 1 Ekim Programında Neler Oldu?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde de heyecan ve eğlence hiç bitmedi. Dünkü programın konuklarından Hakkı Bulut stüdyoda müzik şöleni verdi. Hakkı Bulut yeni şarkıları ile izleyenleri keyifli dakikalar yaşatırken, Meral Kaplan'ın çok özel açıklamaları ise tartışma yarattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına 1 Ekim günü katılan Dr. Ayça Kaya ise başka yerde bulunamayacak tarifleri ile büyük ilgi çekti. Dünkü program müzik, sohbet ve sağlık ile seyirciye eğlenceli saatler sundu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 2 Ekim Konukları Kimler?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının yepyeni konukları ile bugün ekranlarda olacak. Safiye Soyman- Faik Öztürk ikilisinin konuk olacağı 2 Ekim programı heyecanla bekleniyor. Rengarenk konukları ile eğlencenin zirve yapacağı programda konuşulacaklar merak ediliyor. Prof. Dr. Oğuz Özyaral da konuk olacağı haftanın son programında sağlık ve cilt için doğal ve etkili tarifler verecek.

Bilginin, eğlencenin ve şarkıların keyifli saatler yaratacağı program Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi her gün olduğu gibi 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.