MasterChef Tek Parça 8 Ekim 2020 TV8 Canlı İzle! Masterchef Türkiye 73. bölüm Full İzle!

Masterchef 8 Ekim Full tek parça canlı izle, Masterchef 73. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 73. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 8 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef 8 Ekim 2020 TV8 Canlı İzle

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef TV8 ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye zorlu tarif ve sunumlar ile haftanın 5 günü izleyicisi ile buluşuyor. Rekabetin her zaman zirvede olduğu yarışma programında her hafta elenecek isim merakla bekleniyor. Güçlü jüri kadrosu ve renkli yarışmacıları ile MasterChef Türkiye pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da izleyicisi ile buluşuyor.

MasterChef Türkiye yarışma programının jüri üyesi koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli ve profesyonel jüri üyeleri 2 takım halinde rekabet eden yarışmacıları zorlu tarifler ile test ediyor. Dünya mutfağından çeşitli tarifleri ve sunumları gerçekleştiren yarışmacılar her hafta elenmemek için kıyasıya rekabet ediyor.

MasterChef Türkiye Programının Önceki Bölümünde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programının yeni bölümü 8 ekim akşamı yayınlanacak. Çarşamba günleri ekrana gelmeyen programın son bölümü 6 ekim salı günü yayınlandı. MasterChef Türkiye'nin 6 ekimde yayınlanan bölümünde haftanın 1. ve 2. eleme adayları belli oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında 6 ekimde yapılan dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Takimlardan 4 çeşit döner yapmalarını isteyen jüri üyeleri tadım sonrasında dokunulmazlığı mavi takıma verdi. Böylece kırmızı takım kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık için yarışmacılar Mehmet Şef'in özel tarifi olan sebze tartar yemeğini hazırladı. Yarışmacıların yemekleri 40 dakikanın sonunda tadıldı. Sebze tartar yemeğini en iyi yapan isim Sefa oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sefa, ilk eleme adayı olarak ise Serhat'ı seçti. Sefa ilk dokunulmazlık oyununda döneri hatalı yaptığı için Serhat'ı seçtiğini söyledi. 2. eleme adayı için kırmızı takımda yapılan oylama sonucundan ise Wallison çıktı. MasterChef'te bu haftanın ilk 2 eleme adayı Serhat ve Wallison oldu.

MasterChef Türkiye'de 8 Ekim Yarışmaları

MasterChef Türkiye programının yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Geçen bölüm ilk iki eleme adayının seçilmesinden sonra 8 ekim programında haftanın 3. ve 4. eleme adayları seçilecek. MasterChef Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.