Kalk Gidelim 123. Bölüm Full İzle! 10 Ekim Kalk Gidelim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

En eğlenceli ve en sevilen diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisine ulaşmak ve son bölümlerini izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Kalk Gidelim 123. Bölüm izlemek ya da Kalk Gidelim son bölüm izlemek için tıklayabilirsiniz ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim 123. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız bölüme ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kalk Gidelim 123. Bölüm Full İzle

Kalk Gidelim 123. Bölüm Full İzle! TRT1 ekranlarının en eğlenceli yapımlarından Kalk Gidelim her hafta cumartesi günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Köy hayatında geçen eğlenceli dizi, seyirciler tarafından merakla takip ediliyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin yeni bölümleri her hafta cumartesi günleri ekrana geliyor. TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarında Kalk Gidelim eğlenceli bölümleri ile her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever gibi isimlerin oynadığı Kalk Gidelim dizisi köyde yaşanan macera dolu bir hayatı anlatıyor. İstanbul'da yaşayan Mustafa Ali'nin şirketinin batması ile köye dönmesini ve sonrasında gelişen olayları anlatan Kalk Gidelim dizisi eğlenceli anlatımı ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi neşeli konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgi çekiyor.

Kalk Gidelim Dizisi 122. Bölümde Neler Oldu?

Kalk Gidelim dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ortalık yine karıştı. Ercan yalanlarını saklamaya devam ederken, Şakir ise Dudu'ya sürpriz hazırlar.

Ercan'ın söylediği yalanlara inanan Meryem, Seyfettin ve  Nurcan, İsmail'le konuşmak için şirkete gider. Şirkette Mustafa Ali'yi sponsor kadınlarla dans ederken bulan üçlü gözlerine inanamaz. Mustafa Ali de o halde yakalandığı için utanır. İsmail üçlünün anlattıklarını dinler ve Ercan'ın yalan söylediğini anlar. Meryem'e karşı Ercan'ı kötülemek istemeyen İsmail suçlu olduğun kabul eder ve Meryem Ercan ile barışmaya karar verir. Bütün bunlar olurken Ercan ise başka planların peşindedir.

Ercan Duru'nun depoda sakladığı mallara göz diker. Göz hakkı bahanesiyle depodan aldığı zerzevatları yol kenarında tezgah açarak satmaya başlar. Bu sırada Şakir de Dudu'ya evlilik yıldönümü için sürpriz yapmaya karar verir. Hazırlayacağı sürpriz için ise Halim ve Samim'den yardım ister. Sürprize yardım eden Samim, Yasemin'in kıskacına girmiştir. İnsaf da Yıldız ile barışmanın yollarını arar. Eskiden Badegül'ü seven İnsaf bu konuda Halim'den yardım ister. Halim ise bu konuda gergin tavırlar sergiler.

Kalk Gidelim Dizisi 123. Fragman Yayınlandı Mı?

Kalk Gidelim Dizisinin geçen hafta yayınlanan 122. bölümünden sonra merakla beklenen 123. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Seyfettin ve Mustafa Ali'nin altın bulması dikkat çekiyor. İnsaf'ın Yıldız'la barışıp barışamayacağı ve Şakir'in evlilik yıldönümü için yapacağı sürpriz ise merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.