MasterChef Tek Parça 12 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 75. Bölümde Kim Elendi?

MasterChef 12 Ekim 2020 canlı izle, MasterChef 76. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız MasterChef 76. Bölüm izle makalemizle birlikte MasterChef 12 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı MasterChef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef 12 Ekim 2020 Canlı İzle

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta jüri üyesi ve yarışmacıları ile gündem olan MasterChef Türkiye'de heyecan git gide yükseliyor. Dünyanın en zorlu yemek yarışması olan MasterChef'te yarışmacılar Türkiye'nin en iyi şefi olmak için mücadele ediyor. Takımlar arasında kıyasıya mücadelenin yaşandığı program seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Haftanın 5 günü ekrana gelen MasterChef Türkiye düelloları, dokunulmazlık oyunları ve eleme yarışmaları ile büyük heyecan yaratmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye'nin jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Dünyaca ünlü ve deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri yapmalarını istiyor ve tadımlarla en iyiyi seçiyorlar. Mavi ve kırmızı iki takımın mücadele ettiği programda yarışmacılar bireysel olarak da mücadele ediyor. Türkiye'nin en iyi şefi olmak için ter döken yarışmacılar ve zorlu mücadeleler her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye 11 Ekim'de Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programının dün yayınlanan 11 Ekim bölümünde eleme postasındaki isimler yarıştı. Haftanın elemesinin yapıldığı bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. MasterChef Türkiye'de 9 Ekim'de elenen isim ise Wallison oldu.

MasterChef Türkiye'nin 75. bölümünde eleme postasında 6 isim vardı. Eleme postasındaki Sefa, Wallison, Ebru, Serhat, Tanya ve Berker yarışmaya devam etmek için mücadele etti. Yarışmanın ilk turunda tüm eleme postası yarışmacıları Bottarga-Kefal yemeğini hazırladı. Bu yemeği en iyi yapan ilk üç isim Serhat, Tanya ve Berker oldu. Bu isimler programa devam etme hakkı kazanırken kimin eleneceği ise heyecan yarattı.

Eleme postasında kalan Sefa, Ebru ve Wallison ise ikinci tura geçti. İkinci turda ise Somer Şef'in özel tarifi olan hamsi kuşu hazırlandı. Yarışmacılar kendilerine verilen 45 dakikanın sonunda tabaklarını şeflere sundu. Tadım sonucunda en iyi tabak Serhat'ın seçildi. Ebru ve Wallison ikilisinden ise elenen isim Wallison oldu. Ebru ise elenmeye bu kadar yaklaştığı için göz yaşlarını tutamadı.

MasterChef Türkiye 12 Ekim Programı Tanıtımı

MasterChef Türkiye programında bugün yeni hafta başlıyor. Kırmızı ve mavi takımların dokunulmazlık oyunu oynayacakları programın 76. bölümü merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TV8'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.