Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm Full İzle TRT1! 12 Ekim Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 3. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 3. Bölüm Full İzle Youtube

TRT1 ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Uyanış Büyük Selçuklu tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dönem dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu aksiyon ve macera dolu sahneleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Daha ekrana gelmeden seyircinin yoğun ilgisi ile karşılaşan dizinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi merakla beklenen 3. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında.

Başrollerini Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Aslan ve Sevda Erginci gibi isimlerin oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesi ile de dikkat çekiyor. Tarihin belli bir kesimine ışık tutan yapım Melikşah'ın beklenmedik bir anda tahta geçmesi ile başlayan mücadeleleri anlatıyor. Melikşah ve fedaisi Sencer'in aksiyon dolu mücadeleleri ile dikkat çeken dizi her hafta pazartesi günleri TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 2. Bölümde Ne Oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta 2. bölümü yayınlandı. İlk bölümde karakterlerin seyirciye tanıtılmasının ardından gelen 2. bölüm ile hikaye başlamış oldu. Uyanış Büyük Selçuklu'nun yayınlanan 2. bölümünde Türkmen kızı Elçin'i saraya getirmekle görevli olan Sencer ve Tapar yolda ölümcül bir tuzakla karşılaşırlar. İkili bu tuzaktan kurtulmaya çalışırken saraya gidecek olan Elçin ise korku içindedir.

Hem içeride hem de dışarıda düşmanlarla savaşan Melikşah ve Sencer zor durumdadır. Bu sırada Melikşah Nizamülmülk'ten yıllar önce devletin geleceği için vazgeçtiği oğlunun yerini söylemesini ister. Nizamülmülk ise bunun devlet için iyi olmayacağını düşünerek ne yapacağını bilemez. Melikşah oğlunu ararken Sencer ise yüreğine düşen aşkla baş etmeye çalışır.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 3. Bölüm Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin merakla beklenen 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanındaki heyecanlı sahneler dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu aksiyon dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.