Sefirin Kızı 23. Bölüm Full İzle Star TV! 12 Ekim Sefirin Kızı 23. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sefirin Kızı 23. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Star TV’nin en güzel dizisi olan Sefirin Kızı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Sefirin Kızı 23. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı 23. Bölüm izle, makalemizle birlikte Sefirin Kızı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Sefirin Kızı 23. Bölüm…

Sefirin Kızı 23. Bölüm Full İzle Youtube

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan 2. sezonu ile seyirciden tam not almaya devam eden Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi günleri ekrana geliyor. Zaman zaman eğlenceli zaman zaman duygu dolu sahneleri ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizi de heyecan ise hiç son bulmuyor. Ekranların en sevilen yapımlarından olan Sefirin Kızı yeni bölümleri ile her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da ekrana gelmeye devam ediyor.

Başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun oynadığı Sefirin kızı dizisi hikayesi ile ilgi çekmeye devam ediyor. Tüm engellere rağmen devam eden destansı bir aşkın mücadelesini anlatan dizide her bölüm yeni gelişmeler yaşanıyor. Sancar ve Nare'nin tutkulu ilişkileri seyirci tarafından merakla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Sefirin Kızı yeni bölümleri ile her hafta ekrana geliyor.

Sefirin Kızı Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı Sefirin Kızı dizisi geçen hafta 2. sezonun 5. bölümü ile ekrana geldi. Velayet davası ile başlayan 22. bölümde Sancar ve Nare arasındaki savaş iyice sertleşti. Melek'in velayet savasında Sancar Nare'ye sol gösterip sağ vurdu. Onu tehdit ettiği hiçbir şeyi mahkemede kullanmayan Sancar, Nare'ye hiç beklemediği bir kurşunla vurur ve velayeti kısa süreliğine de olsa alır. Buna çok sinirlenen Nare de sert oynamaya karar verir. Gediz'den yardım isteyen Nare de Sancar'ın canını yakmak ister. Ancak Sancar'ın Gediz için de bir planı vardır. Sancar'ın Gediz'in canını da yakması ile intikam turu başlar. Gediz'in Sancar'dan intikam almak için yaptığı hamle Sancar ve Yahya'nın Kahraman'a oynadıkları oyunu riske atar.

Halise'nin mahkemede Menekşe'nin kötü bir üvey anne olması ile ilgili şahitlik edince Sancar da olanlardan şüphelenmeye başlar. Menekşe'nin kızı Melek'e kötü davrandığını öğrenen Sancar Menekşe'yi boşamaya karar verir. Artık tek derdi kendini Nare'ye affettirmektir.

Sefirin Kızı Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Gediz ve Sancar'ın düşman tavırları dikkat çekerken, Sancar Nare yakınlaşması ise dikkat çekiyor. Sefirin Kızı yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.