Çukur 99. Bölüm (4.Sezon 6. Bölüm) Full İzle Show TV! 12 Ekim Çukur 99. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 6. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 99. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 99. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 6. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 6. Bölüm Full İzle Youtube

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. 4 sezondur yoğun bir ilgi ile takip edilen dizi tüm hızıyla ekranlara geliyor. Yeni sezonda da en iddialı yapımlar arasında gösterilen dizi seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ekranların en çok izlenen dizisi Çukur her hafta pazartesi günleri ekrana gelmeye devam ediyor.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Koçak Köstengil, Öner Erkan ve Necip Memilli'nin başrollerini oynadığı Çukur dizisine 4. sezonda Barış Arduç ve Damla Sönmez gibi isimlerde katıldı. Oyuncu kadrosu ile yoğun ilgi gören dizi hikayesi ile seyirciyi ekrana çekmeye devam ediyor. İstanbul'da uyuşturucu sokulmasına izin verilmeyen Çukur Mahallesi'nin Koçovalı ailesi tarafından nasıl korunduğunu anlatan dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da ekrana gelmeye devam ediyor.

Çukur Dizisi 98. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisi geçen hafta 4. sezonun 5. bölümü ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Yamaç ve Cumali çatışması dikkat çekti. Yamaç'ın Erdenetlerin adamı olmasını kabul edemeyen Cumali onu cezalandırmak için tüm Erdenetlilere saldıracak. Çukurlular Erdenetlileri hiç beklemedikleri anlarda vuracak. Bu savaşı bitirmek isteyen Yamaç Vartolu ile plan yaparak Erdenetlere hamle yapacak. Yamaç Erdenetlileri bitirmeye çalışırken, Makbule ise Yamaç'ı öldürmenin planını yapıyor. Yamaç'ı öldürmek isteyen Makbule'ye ise torunu Efsun karşı çıkıyor. Yamaç'ı korumaya çalışan Efsun babaannesini öldürüyor. Efsun bunu yaptığınan inanamazken Yamaç sevdiği kadının yanında oluyor.

Erdenetliler ve Çukurlular arasındaki savaş giderek kızışırken, Yamaç ve Vartolu'nun yaptığı planın sonuçları ise merak ediliyor.

Çukur Dizisi 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümündeki heyecanli sahnelerden sonra beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahneler dikkat çekti. Çukur dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.