MasterChef Tek Parça 13 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 77. Bölüm Full İzle!

Masterchef 13 Ekim Full tek parça canlı izle, Masterchef 77. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 77. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 13 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 13 Ekim 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye tüm heyecanı ile yayınlanmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin en iyi şefini arıyor. Jüri üyesinin zorlu yemeklerini en iyi ve en lezzetli şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. MasterChef Türkiye her hafta 5 gün TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli ve profesyonel şefler yarışamacıları zorlu yemekler ile test ediyor. Kimi zaman takım halinde kimi zamanda bireysel mücadele veren yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Ekranların en sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye 12 Ekim Programında Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programı 12 Ekim akşamı haftanın ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. 12 Ekim programında takım kaptanları seçildi ve takımlar yeniden şekillendi. Avantaj oyununun da oynandığı programda heyecan her dakika arttı.

MasterChef Türkiye yarışmasının 12 Ekim'de yayınlanan bölümünde yarışmacılar ilk olarak kaptanlık oyunu oynadı. Tavuk ile en yaratıcı yemeği yapmaya çalışan yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Kaptanlık yarışmasında finale kalan Uğur, Emir ve Özgül arasından oy birliği ile Uğur mavi takımın kaptanı olarak seçildi. Mavi takımın kaptanı olan Uğur kırmızı takımın kaptanlığı için ise Sefa'yı belirledi. Sefa ve Uğur en beğendikleri isimleri kendi takımlarına aldılar.

Takımlar belirlendikten sonra kaptanlar avantaj düellosunda karşılaştılar. Şefler avantaj düellosu için Uğur ve Sefa'dan etli lahana sarması yapmalarını istedi. Tadım sonucunda kazanan isim ise Uğur oldu.

MasterChef Türkiye 13 Ekim Programı Tanıtımı

MasterChef Türkiye programının bugün yeni bölümü ekranlara gelecek. Dokunulmazlık yarışmasının yapılacağı yeni bölümde kazanacak isimler ise merak ediliyor. MasterChef Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.