Kırmızı Oda Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 16 Ekim Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 7. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 7. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda Dizisi 7. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Cuma akşamlarını reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan dizi seyirci tarafından ilgi ile izleniyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana reytinglerde 1.liği kimseye bırakmayan Kırmızı Oda dizisi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya devam ediyor. TV8'in fenomen dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda dizisinde Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç gibi birçok isim de rol alıyor. Bir psikiyatri kliniğine gelen hastaların hikayelerinin anlatıldığı diziye her hafta farklı konuk oyuncular da dahil oluyor. Gülten Budayıcıoğlu'nun kitabından senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisi anlattığı gerçek hayat hikayeleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi bambaşka hikayeleri ile her hafta cuma günleri ekrana geliyor.

Kırmızı Oda Dizisi 6. Bölümde Neler Oldu?

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda'da geçen hafta beklenmedik gelişmeler oldu. Yürek burkan yeni hikayelerinde ekrana geldiği bölümde seyirci hem heyecanlı hem de duygusal sahnelere tanık oldu.

Kırmızı Oda dizisinin 6. bölümünde Dr. Ayşe'ye gelen küçük Osman'ın üzücü hikayesi anlatıldı. Annesi bir düğün konvoyunda atılan kurşun ile hayatını kaybetmiş olan Osman yetiştirme yurduna yerleştirilir. Annesinin korkunca çal dediği düdüğü sürekli üfleyen Osman'ın hikayesi Dr. Ayşe'yi derinden etkiler. Dr. Piraye ise karısını aldatan hastası Ahmet'in derinden yaşadığı suçluluğun kaynağını bulmaya çalışır. Doktor hanım ise Alya ve Meliha ile ilgilenmeye devam eder. Alya'ya geçmişini hatırlatacak hikayeler anlatan Doktor Hanım, Meliha ile ise hayati bir konuşma yapar.

Kırmızı Oda Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinin geçen haftaki final sahnesinde Meliha'nın ölmüş kızını görmesi kafaları karıştırır. Meliha'ya ne olduğunun merak edildiği dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da TV8'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.