İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm Full İzle! 17 Ekim İyi Günde Kötü Günde Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Komedi dizisi kategorilerinde ilk çıktığı andan itibaren en çok izlenen dizi olmuş durumda olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin 6. Bölüm izle seçeneği ile reklamsız ve kesintisiz bir şekilde İyi Günde Kötü Günde dizisini izleyebilirsiniz. İyi Günde Kötü Günde son bölüm izle seçeneği sayesiyle İyi Günde Kötü Günde son bölüm izleyebilirsiniz.

İyi Günde Kötü Günde 6. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranların bu sezon yayın hayatına başlayan İyi Günde Kötü Günde dizisi her hafta cumartesi günleri ekrana geliyor. Seyirci tarafından ilgi ile takip edilen dizinin 6. bölüm ile ekrana veda edeceği açıklandı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilgi çeken dizinin erken final kararı izleyenleri üzdü. Cumartesi günleri saat 20.00'da ekrana gelen dizinin son bölümü ise merakla bekleniyor.

Başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'in oynadığı İyi Günde Kötü Günde dizisi yıllar önce nikahta kendisini terk eden Sarp'ın düğününü organize edecek Leyla'nın hikayesini anlatıyor. Sarp'ın yeni sevgilisi Melisa ile düğününü organize edecek Leyla'nın yaşadıkları eğlenceli bir dil ile ekrana geliyor.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

İyi Günde Kötü Günde dizisi geçen hafta Leyla ve Sarp'ın sahneleri ile ilgi çekti. Sarp'ın Leyla'yı hala sevdiğinin anlaşıldığı bu bölüm izleyiciden güzel tepkiler aldı.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Sarp'ın Leyla'nın kapısına dayanması ile riskli anlar yaşandı. Sarhoş olan Sarp Leyla'nın evini karıştırdı. Melisa'nın ve Leyla'nın ailesinin de gelmesi ile ortalık karıştı. Geceyi yalanlarla atlatan Leyla sabah ise Sarp'ın dönme kararını duydu. Sarp Melisa'yı da alarak Londra'ya dönme kararı verdi. Leyla bu durum karşısında karışık şeyler hissetti. Leyla bir taraftan eski hayatına döneceği için mutluyken diğer yandan Sarp'ın gidecek olmasına üzüldü. Sarp kafasını dinlemek ve bir karar vermek için ıssız bir koya gider. Sarp'ın gerçekleri anlatmasını istemeyen Leyla ise onunla konuşmak ister. İkili beraber 1 gün geçirir. Bu günün sonunda ise beklenmeyen bir baskın gerçekleşir.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi 6. Bölüm Fragmanı

İyi Günde Kötü Günde dizisinin geçen hafta tansiyonu yükselten bölümünden sonra son bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek dizide Sarp'ın kimi seçeceği ise merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.