Zuhal Topal'la Sofrada 456. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 456. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 456. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal'la Sofrada programı rekabet dolu yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarının en eğlenceli yemek programı yeni sezonda da hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı renkli yarışmacıları ve lezzetli menüleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen program hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV'de ekrana geliyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile yayınlanan programda her hafta farklı yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor. Büyük ödülü kazanmak isteyen gelin ve kaynanaların mücadelesi merakla takip ediliyor. Programda gelinler hazırladıkları menüleri en lezzetli şekilde yapmaya çalışırken kaynanalar ise puan vererek kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın da gelinlere puan verdiği yarışmada haftanın birincisi 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Ekranların mücadele dolu ve eğlenceli yarışması Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 12-16 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında geçen hafta yine birbirinden hırslı 5 gelin ve kaynana performanslarını gösterdi. Heyecan dolu haftanın sonunda ise Türkan Meral 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında geçen hafta Özge Azgan, Aytül Poyraz, Türkan Meral, Filiz Çendioğlu ve Mavi Topal yarıştı. Hünerlerini sergileyen 5 gelin arasında en düşük puanı Filiz Çendioğlu aldı. Filiz Çendioğlu 19 puanla haftayı son sırada tamamlarken, Türkan Meral 37 puan ile geçen haftanın birincisi oldu. Haftanın 3. günü yarışan Türkan Meral'in menüsü ve sunumu büyük beğeni topladı.

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Günün Birincisi Kim?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bugün yeni hafta başlayacak. 19 Ekim programında haftanın ilk yarışmacısı hünerlerini gösterecek. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 19-23 Ekim yarışmacıları ve ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. İlk gün puan durumu belli olduktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.