Zuhal Topal'la Sofrada 457. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 20 Ekim Puan Durumu

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 457. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 457. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ekranların en eğlenceli programında her gün birbirinden renkli yarışmacılar marifetlerini sergiliyor. Neşe dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışmanın her bölümü merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yarışmada her hafta farklı takımlar performanslarını gösteriyorlar. Gelinlerin hazırladıkları menüyü lezzetli ve şık bir sunumla sergilemeye çalıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyor. Kaynanalarla beraber Zuhal Topal'ın da verdiği puanlarla haftanın birincisi seçiliyor. Zaman zaman çekişmeli anları da ekrana getiren programda en çok puanı alan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 19 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında dün yeni haftanın ilk yarışmacısı performansını sergiledi. Hafta boyu yarışacak gelin ve kaynanaların da tanıtıldığı bölümde eğlenceli dakikalar yaşandı. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta İnci Şengül, Emine Doğan, Gamze Oktay, Hülya Doğla ve Aysun Sığındım yarışacak. Birbirinden çok farklı bu gelinlerden en iyi menüyü hazırlayan ise büyük ödülün sahibi olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın ilk günü İnci Şengül yarıştı. Pazartesi günü performansını gösteren yarışmacı günü 31 puan ile tamamladı. Yüksek bir puan ile açılış yapan ilk gün yarışmacısı İnci Şengül'ün ödülü kazanıp kazanamayacağı ise merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 20 Ekim Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada programının 20 Ekim yarışmacısı Emine Doğan olacak. 15 bin lirayı kazanmak için 31 puanı geçmesi gereken yarışmacının nasıl performans göstereceği merak ediliyor. 20 Ekim yarışmacısının puanı ise henüz belli değil. Zuhal Topal'la Sofrada saat 16.00'da ekrana gelecek. Sonrasında ikinci gün yarışmacısının puanını haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.