Baraj Dizisi 10. Bölüm Full İzle Fox TV! 20 Ekim Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 10. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 10. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 10. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 10. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 10. Bölüm Full İzle Fox TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sezonun iddialı yapımlarından olan Baraj dizisi yayınlandığı günden bu yana seyirciyi ekrana çekemeye devam ediyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00'da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Ymrük ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin paylaştığı Baraj dizisi hikayesi ile seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yeşilçam uyarlaması olan dizinin çarpıcı konusu ve dramatik anlatımı izleyiciyi ekrana kilitliyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile sevilen dizi sezonun en iddialı yapımlarından olmaya devam ediyor.

Baraj Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisinin geçen hafta yayınlanan 9. bölümü ile heyecan doruğa çıktı. Dizide gerçeklerin ortaya çıkması ile başlayan hesaplaşma izleyiciyi heyecanlandırdı.

Baraj dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde gerçekleri öğrenen Nehir, Nazım'a çok kızmıştır. Kendisi ile konuşanın o olduğunu öğrenince onu bir daha görmemeye karar verir. Bu sırada Nehir'in dolandırıcılıktan arandığının ortaya çıkması ile Nehir Nazım'ın kendisini saklamasına izin verir. Nazım Nehir'i saklanması için ormandaki ahşap kulübesine götürür. İkili arasında yüzleşme başlar. Bu sırada Tarık Bey'in kızı Fulya baraja gelir. Tarık'ı yemeğe davet ederler. Fulya ve ailesinin evlilik baskısından bunalan Tarık Nehir'i aklından çıkaramadığını fark eder. Yaptıklarına pişman olan Tarık Nehir ve Nazım'ı bulur. Üçlünün bir araya gelmesi ile Nehir karar vermek zorunda olduğunu anlar.

Baraj Dizisi 10. Bölüm Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Tarık'ın Fulya ile nişanlanacağı haberini vermek için Nazım ve Nehir'in yanına gittiği görülür. Nazım nişan davetini kabul etmezken, Nehir'in gitmek istemesi Tarık'ı şaşırtırken Nazım'ı ise sinirlendirir. Fragmanda Nazım ve Nehir arasındaki gerginlik dikkat çekiyor. Baraj dizisi beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV'de izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.