Masumlar Apartmanı 6. Bölüm Full İzle Star TV! 20 Ekim Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 6. Bölüm izle seçeneği ile 6. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı 6. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan dizilerden olan Masumlar Apartmanı yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam eden dizi salı günleri saat 20.00'da yayınlanıyor.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Masumlar Apartmanı psikolojik derinlik sahibi hikayesi ve anlatımı ile de dikkat çekiyor. Dizide zor bir çocukluk geçiren Han ve kız kardeşlerinin hastalıları ve Han'ın İnci ile karşılaşınca değişen hayatı konu alınıyor. Hikayesi ile oldukça farklı bir yapım olan Masumlar Apartmanı heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

Masumlar Apartmanı dizisi geçen hafta yayınlanan son bölümü ile yine izlenme rekorları kırdı. Dizinin son bölümünde seyirciyi şaşırtan gelişmeler yaşandı.

Masumlar Apartmanı dizisinde geçen hafta İnci ve Han evlendiklerini söyleyemedi. Safiye Memduh ile olan kavgasında Han onu desteklemediği için kırgınlık yaşadı. Memduh ve Safiye kavgası İnci'yi evliliği duyurma fikrinden vazgeçirdi. Ancak Han bu haberi babasına verdi. Bu sırada Esat ile Esra'nın evlendiğini sanan Gülben ise derinden sarsıldı. Bu acıyı kimseyle paylaşamayan Gülben yaşadıklarını içine atarken, Han bir günlüğüne de olsa İnci'yi de alıp yaşananlardan uzaklaşmak ister. Ancak babasının kaybolması ile erkenden dönmek zorunda kalır. İnci ile Han'ın evlendiğini duyan Safiye ise şok oldu.

Masumlar Apartmanı Dizisi 6. Bölüm Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin 5. bölüm final sahnesinden sonra yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Dizinin 6. bölüm fragmanında Han'ın İnci'nin babasına ne yaptığı merak ediliyor. İnci'nin babasının ortadan kaybolmasının Han ile ilgisi olup olmadığını merak eden izleyici yeni bölüm için saat saymaya başladı. Dizinin merakla beklenen 6. bölümü bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.