Kim Milyoner Olmak İster 917.Bölüm Canlı İzle! 24 Ekim Kim Milyoner Olmak İster Tek Parça Youtube İzle!

Kim Milyoner Olmak İster canlı izle, Kim Milyoner Olmak İster 24 Ekim tek parça izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak hazırladığımız Kim Milyoner Olmak İster canlı izle makalemizle birlikte Kim Milyoner Olmak İster 24 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz.

Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle! TIKLAYINIZ!

Dünyanın en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster tüm hızı ile ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Uzun yıllardır ekranlarda yerini alan program büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yeni sezonda da seyircisi ile buluşan bilgi yarışmasının yeni bölümleri merakla bekleniyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışması her hafta cumartesi günleri ATV ekranlarında saat 20.00'da yayınlanıyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması 2011 yılından beri ekrana gelmeye devam ediyor. Her bölümde farklı yarışmacıların katıldığı programda tüm yarışmacılar 1 milyon liranın sahibi olmak istiyor. Kenan Işık'la tanınan program Kenan Işık'ın bitkisel hayata girmesi ile Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım gibi sunucularla ekrana geldi. Kim Milyoner Olmak İster bu sezonda Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekrana geliyor.

Kim Milyoner Olmak İster 17 Ekim Programında Neler Oldu?

Kim Milyoner Olmak İster programının son bölümü 17 ekim akşamı yayınlandı. Önceki hafta programda gösterdiği başarı ile adından söz ettiren Hikmet Karakurt 17 ekim programında 125 bin lira kazanarak yarışmaya veda etti. Genç yarışmacı 250 bin liralık soruyu cevaplayamadı. 17 ekim programında Hikmet Karakurt'a "Ay'da yürüyen ilk insan Neil Armstrong, Ay'a giderken yanında hangisinden parçalar götürmüştür" sorusuna doğru cevap veremedi. 1 milyon lirayı kazanacağına inanılan Hikmet Karakurt bu sorudan çekilerek 125 bin lira ile programa veda etti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında katılan tüm yarışmacılara 12 soru soruluyor. 3 joker hakkı olan yarışmacılar soruları bildikçe daha çok para kazanmaya başlıyor. Programın konseptinde bulunan 3 tane baraj sorusunu geçen yarışmacılar 1 milyon lira kazanamasa da farklı miktarda para ödülleri alabiliyor.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması 24 Ekim Tanıtımı

Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümleri merak ediliyor. Türkiye'nin en sevilen bilgi yarışmasına her hafta katılan yarışmacılar ve performansları ilgi ile izleniyor. Programın yeni bölümü birbirinden zorlu soruları ile bu akşam saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.