Zümrüdüanka 16. Bölüm Full İzle! 24 Ekim Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 16. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 16. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Dizi her hafta cumartesi günleri FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerini Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve İsmail Hacıoğlu'nun oynadığı Zümrüdüanka dizisi çarpıcı senaryosu ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Nevşehir'de geçen dizide yörenin en güçlü ailesi olan Demirkanların torunu Serhat ile mücadeleci bir kadın olan Zümrüt'ün aşk hikayesi anlatılır. Sürekli aşkları için sınavlara tabi tutulan ikilinin yaşadığı zorluklar ve maceralar seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Zümrüdüanka Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka dizisinin son bölümünde şaşkınlık yaratan gelişmeler yaşandı. Zümrüt ve Serhat aşkına ne olacağı ise merak ediliyor.

Zümrüdüanka dizisinin geçen hafta yayınlanan 15. bölümünde Abbas hapse girer. Hapiste zor günler yaşayan Abbas Zümrüt'e yaptıklarının bedelini ödemeye başlamıştır. Ancak düştüğü bu zor durum onu iyice öfkelendirir. Artık Zümrüt ve Serhat'a rahat vermeyecektir. Bu sırada Zümrüt de babasını aramaya başlar. Durumu öğrenen Cihan Zümrüt'e yakın olmak ve yardım etmek için yanına gider. İkiliyi tehlikeli bir arayış beklemektedir. Zümrüt'ün kendisini korumak için babasını aradığını sakladığını öğrenen Serhat ise Zümrüt için tehlikeye atılmaktan çekinmez. Bu esnada Işık'ın başına gelenler ise Serhat ve Cihan'ı iki baba olarak yan yana getirir. Deniz ise Serhat'ı geri almak için yeni planlar yapmaya başlar. Ancak onu bekleyen sürprizlerden haberi yoktur. Tüm bu karmaşanın içinde Suhandan ve Hamit ise aşkları başlamadan ayrılmak zorunda kalır. Birbirlerine daha kavuşamadan bedel ödemek zorunda kalan Suhandan ve Hamit'i zorlu bir yol beklemektedir.

Zümrüdüanka Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin merakla beklenen 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yeni bölümde Abbas'ın hapisten çıkıp çıkamayacağı ise merak ediliyor. Zümrüdüanka heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.