Zuhal Topal'la Sofrada 463. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 28 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 463. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 463. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışması yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Renkli ve hırslı yarışmacıları ile ekrana gelen program yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında oluyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında rekabet her bölüm artarak devam ediyor. Gelinlerin ve kaynanaların yarıştığı renkli programda her hafta rekabet dolu anlar yaşanıyor. Gelinlerin mutfağa girip menülerini hazırladığı programda kaynanalar ise puan vererek kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmada, haftanın en yüksek puanını alan gelin büyük ödülün sahibi oluyor. 15 bin liralık büyük ödülü almak isteyen yarışmacılar kıyasıya rekabet ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması 27 Ekim'de yayınlanan bölümü ile haftanın ikici gününü geride bıraktı. Pazartesi günü yarışan Seçil Özçelik'ten sonra, 27 Ekim günü Meryem Pınar Güler performansını gösterdi. Haftanın ilk 2 yarışmacısının çok yüksek puanlar alamaması seyirciyi şaşırttı.

Yarışmaya büyük iddialarla kayılan yarışmacı Seçil Özçelik haftanın ilk günü yarışmış ve 21 puan almıştı. Seçil'de sonra mutfaktaki hünerlerini sergileyen haftanın ikinci yarışmacısı Meryem Pınar Güler ise 19 puan alarak ödülü kazanma şansını kaybetti. Haftanın ilk iki yarışmacısının çok yüksek puanlar alamaması seyircide hayal kırıklığı yarattı. Bu haftanın birincisi olacak isim ise merakla bekleniyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Ekim Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın3. yarışmacısı bugün hünerlerini sergileyecek. Menüsü ve alacağı puanın merak edildiği Derya Pek kısıtlı zaman içinde en lezzetli menüyü hazırlamaya çalışacak. Derya Pek'in performansın göstereceği 28 Ekim bölümü bugün saat 16.00'da FOX TV'de olacak. 28 ekim puan durumu programdan sonra açıklanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.