Gelinim Mutfakta 563. Bölüm Full İzle! 28 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 563. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 563. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması rekabet dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Farklı konsepti ile dikkat çeken yarışma hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D'de ekrana geliyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Sensin yarışmasında heyecan ve rekabet haftanın her günü artarak devam ediyor. Her hafta yeni bir yarışmacının katıldığı programda gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinler mutfakta hünerlerini gösterirken kaynanalar ise puan veriyor. Günün yemeğini en iyi yapmaya çalışan gelinler ve gelinlerinin tabağını bilmeden puan vermeye çalışan kaynanaların günün ve haftanın ödülünü kazanmaya çalıştığı Gelinim Sensin yarışması heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun da yarışmacılara puan verdiği programda günün birincisi çeyrek altını kazanırken, haftanın birincisi ile 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta 27 Ekim Programında Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması heyecan ve rekabet dolu 27 Ekim bölümü ile seyirciyi yine ekrana kilitledi. Sevilen programın 27 Ekim bölümünde gelindeler Fettucine Alfredo yemeğini hazırladı. Günün ve haftanın birincisi olmak için kıyasıya rekabet eden gelinlerin puan durumları ise açıklandı.

Fettucine Alfredo yemeğini en iyi yapan gelin 19 puan ile Aysun seçildi. Pazartesi günü de birinci olan Aysun bu hafta 2. kez çeyrek altın sahibi oldu. Aysun'u 17 puan ile yarışmaya bu hafta katılan Ezgi izledi. Yeni yarışmacı Ezgi'nin ilk günden yüksek performanslar göstermesi de dikkat çekiyor. Yarışmanın favori isimlerinden Zeynep 14 puan ile 3. sırada yer alırken, İlayda ise 10 puan ile günü son sırada tamamladı. İzleyiciler yeni yarışmacı Ezgi'nin performansının nasıl devam edeceğini merak ediyor.

Gelinim Mutfakta 28 Ekim Puan Durumu Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının dünkü yayınından sonra yapılacak yeni yemek ve yarışmacıların performansları merak ediliyor. Gelinim Sensin yarışmasının merakla beklenen 28 Ekim puan durumu ise henüz belli değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.