Sadakatsiz Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 28 Ekim Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sadakatsiz 4. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sadakatsiz dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sadakatsiz 4. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sadakatsiz 4. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sadakatsiz dizisi ve 4. Bölüme dair tüm detaylar…

Sadakatsiz Dizisi 4. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz tüm hızı ile devam ediyor. Bu sezon yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz dizisinin geçen hafta 3.bölümü yayınlandı. İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgi ile takip edilen dizide neler yaşanacağı merak ediliyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan dizilerden biri olan Sadakatsiz yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sadakatsiz dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00'da Kanal D ekranlarında ekrana geliyor.

Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini oynadığı Sadakatsiz dizisi başarılı bir doktor olan Asya'nın çok sevdiği kocası Volkan tarafından aldatıldığını öğrenmesi ile başlayan intikam oyununu anlatıyor. Türkiye'de yapılan en iyi uyarlamalar arasında gösterilen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Sadakatsiz Dizisi 3. Bölümde Neler Oldu?

Gerilim türünde olması ile de dikkat çeken Sadakatsiz dizisi geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. 3. bölümde Volkan'ın zor bir karar eşiğine gelmesi seyirciyi heyecanlandırdı.

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümünde Derin'in hamile olduğunu öğrenen Asya, Volkan'ın bu gerçek karşısında yapacağı seçimi merak eder. Volkan'ın bu gerçeği öğrenmesinden sonra kendini ve oğulları Ali'yi seçmesini bekleyen Asya büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. Aldatıldığını bilen Asya Volkan'ın seçimini beklerken, Derin ise oyalandığını düşünmeye başlar. Bu ilişkiyi gizli saklı yürütmeye daha fazla devam etmek istemeyen Derin'in bebek konusunda da kafası karışıktır. Derin'in bebeği aldırmaya karar vermesi ile Asya Volkan'ın kendisini tercih ettiğine inanmak ister. Ancak yine hayal kırıklığına uğrayan ve kocasının tüm birikimlerini Derin için harcadığını öğrenen Asya boşanmaya karar verir. Bu sırada Ali ise annesi ve babası arasındaki gerilimin farkındadır. Ali ailesinin dağılmasından korkmaya başlar.

Sadakatsiz Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümünden sonra merakla beklenen 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 4. bölümde Asya'nın intikam planlarına başlaması seyirciyi heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.