Zuhal Topal'la Sofrada 464. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 29 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 464. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 464. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada renkli yarışmacıları ve eğlenceli anları ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Uzun süredir devam eden programda rekabet hiç son bulmuyor. Sevilen yemek yarışması hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV'de izleyicisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal'la Sofrada programına her hafta farklı gelin ve kaynanalar katılıyor. Gelinlerin hazırladıkları menüler ile performanslarını sergiledikleri yarışmada kaynanalar ise verdikleri puanlarla kendi gelinlerini haftanın birincisi yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yemek programında iddialı yarışmacılar büyük ödül için kıyasıya rekabet ediyor. Haftanın en yüksek puanı ala yarışmacısı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programı 28 Ekim'de yayınlanan bölümü ile haftanın ilk 3 gününü geride bıraktı. Haftanın finaline yaklaşılan programda heyecan ve rekabet ise git gide artıyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 26-30 Ekim haftasında birinci olacak ismi ise merakla bekleniyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 28 Ekim programında Derya Pek performansını sergiledi. Büyük ödülü kazanmak için en az 20 puan alması ve önceki yarışmacıların puanlarını geçmesi gereken Derya Pek bıtbıt çorbası, çiğ börek, dizmana, kuru cacık, bulgur pilavı ve çakmak dolmasından oluşan menüsünü sergiledi. Yarışmacı gün sonunda 18 puan aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Ekim Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada programı bugün 29 Ekim yayını ile ekrana gelecek. Programın 4. gün yarışmacısı ise Elmas Uslu olacak. Elmas Uslu'nun menüsü ile en yüksek puanı almaya çalışacağı 29 Ekim programı saat 16.00'da FOX TV'de yayınlanacak. 29 Ekim puan durumu ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra Elmas Uslu'nun puanını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.