Gelinim Mutfakta 564. Bölüm Canlı İzle! 29 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 564. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 564. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gelinim Mutfakta programı 3. sezonu ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması rekabet dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yemek programında her bölüm yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Gelinim Mutfakta yarışma programı hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışma programında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. 4 gelin ve kaynananın performanslarını gösterdiği yarışmada günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan yarışmacı 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta programında gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken, kaynanalar ise puanlama yapıyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştığı programda kaynanalar kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puan veriyor. Heyecanın ve rekabetin her bölüm devam ettiği program hafta içi her gün ekrana geliyor.

Gelinim Mutfakta Programı 28 Ekim Puan Durumu Nasıl?

Gelinim Mutfakta yarışması 28 Ekim günü yayınlanan bölümü ile haftanın 3. gününü de geride bıraktı. Haftanın finaline yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. 26-30 Ekim haftasında yarışan İlayda, Zeynep, Aysun ve Ezgi altın bilezikleri almak için kıyasıya rekabet ediyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının dün yayınlanan bölümünde yarışmacılar patlıcan kıstırma yemeğini hazırladı. Yemeği ve sunumu en güzel yapan İlayda günün birincisi oldu. 19 puan ile birinci olan İlayda çeyrek altının da sahibi oldu. Patlıcan kıstırma yemeğinde günün ikincisi 16 puan ile Ezgi olurken, 13 puan alan Aysun ise 3. sırada yer aldı. Yarışmanın favori isimlerinden Zeynep ise 11 puan ile 28 Ekim programını son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta Yarışması 29 Ekim Puan Durumu Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında final gününe yaklaşılırken, kimin eleneceği merak ediliyor. Programa bu hafta katılan Ezgi'nin iddialı tavırları ve yüksek performansı dikkat çekerken, uzun zaman birinciliği kimseye kaptırmayan Zeynep'teki performans düşüşü de görülüyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 29 Ekim puan durumu ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra 29 Ekim puanlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.