Gelinim Mutfakta 565. Bölüm Canlı İzle! 30 Ekim Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 565. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 565. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışması her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Üçüncü sezonu ile de başarılı reyting oranları yakalayan Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan her bölüm devam ediyor. Hafta boyu alınan puanların önemli olduğu yarışmada 4 gelin ve kaynanası haftanın birincisi olmak için mücadele ediyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışırken kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapmaya çalışıyor. Onur Büyüktopçu'nun da yemeklere puan vermesi ile en yüksek puanları toplayan yarışmacı ödüllerin de sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta 29 Ekim Puan Durumu Nedir?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün haftanın finalinden önceki son yemekler yapıldı. Haftanın finaline bu kadar yaklaşılan programda heyecan zirveye çıktı. Gelinim Mutfakta programında 26-30 Ekim haftasının sonuna gelindi. Programa bu hafta kimin veda edeceği ve 5 altın bileziği alacak isim merak ediliyor. Programda yarışan gelinlerin arasında çok küçük puan farkları olması ise heyecanı arttırıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 29 Ekim bölümünde günün yemeğini en iyi yapan yarışmacı İlayda seçildi. 17 puan ile günün birincisi olan İlayda çeyrek altının sahibi oldu. Birinci olan İlayda'yı 16 puan ile Ezgi takip etti. Aysun 15 puan ile üçüncü sırada yer alırken, Zeynep'in 10 puan alarak günü son sırada tamamlaması dikkat çekti.

Gelinim Mutfakta 30 Ekim Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 26-30 Ekim haftasının da sonuna gelindi. Hafta boyunca yeni yarışmacı Ezgi'nin başarılı performansı dikkat çekerken, favori isimlerden Zeynep'in düşük puanları ise izleyiciyi şaşırttı. Gelinim Mutfakta yarışmasının 30 Ekim hafta birincisi ise henüz belli değil. Haftanın birincisi açıklanınca haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.