Zümrüdüanka 17. Bölüm Full İzle! 31 Ekim Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 17. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 17. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX tv ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka yeni bölümü ile 31 Ekim Cumartesi günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerini Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı dizi yeni bölümünde de yine heyecanı en iyi şekilde izleyecek ve bir an bile ekran karşısından ayrılmayacaklar.

Nevşehir’in önemli mahallerinden birisinde babası, anne ve iki kız kardeşi ile birlikte yaşayan Zümrüt’ün öyküsüne odaklanan dizi, yeni bölümü sayesinde de bir önceki bölümden kalan ve merak edilen pek çok soruya yanıt verecek.

Zümrüdüanka 16. Bölümde Neler Olmuştu?

En son bölümü ile yanıtlanması gereken pek çok soru bırakan Zümrüdüanka’nın geçen bölümünde, Abbas, Serhat’ın öfkesine uğrayacağını anlayınca, çareyi kaçmakta bulmuştu. Abbas kaçışı ile kendisini korumaya aldığını düşünmesine rağmen, en büyük dostu olan Azimet’i ise kaybetmekten habersizdi. Serhat ve Deniz ise bu esnada mahkemeleri sonuçlanmış ve boşanmışlardı. Zümrüt, Serhat’ın aşkına ise daha fazla karşılıksız kalamamıştı. Serhat ve Zümrüt böylece yaşamış oldukları tüm acıları geride bırakarak, mutlu olabilmek için her şeye karşı tek bir vücut olarak durmak istemişlerdir. Fakat Abbas her ne kadar uzakta olsa da onları tamamen ayırmak ve bir daha bir araya gelemeyecekleri şekilde uzaklaştırmak için çok tehlikeli bir plan yapmaya başlamıştı.

Suhandan’ın inadı ise Hamit ile olan ilişkisini bitirme noktasına gelmişti. Fakat Deniz’in vereceği akıl ise Suhandan’ın ilişkisine başka bir göz ile bakmasını sağlayacak ve daha önceden hiç göremediği bir kapının açılmasına imkân tanıyacaktır. Zümrüt ise tüm bu yaşananlardan sonra önemli bir karar almıştı. Almış olduğu karar sonucunda ise sadece Serhat değil, tüm konağın kaderi başka bir evreye geçmişti. Bu bölümde Abbas’ın yaptıklarından kaçmaya çalışması ve Zümrüt’ün aldığı karar izleyici de büyük merak uyandırmıştı.

Zümrüdüanka 17. Bölüm Yayınlandı mı?

Zümrüdüanka merakla dolu yeni bölümü 31 Ekim Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak. Abbas’ın her şeyi bırakıp kaçma çabaları ve Zümrüt’ün almış olduğu kararların hangi sonuçlara yol açacağına bu bölümde yanıtlar aranacak. Her dakikası heyecan içinde olurken, seyirciler önemli bir sürpriz ile de karşılaşacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.