Zuhal Topal'la Sofrada 466. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 2 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 466. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 466. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. FOX TV'de üçüncü sezonu ile ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada programı ile ile takip ediliyor. Reyting rekorları kıran gündüz kuşağı programı hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Zuhal Topal'ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Gelinlerin hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunmaya çalıştığı gündüz kuşağı programında kaynanalar ise verdikleri puanlar ile kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Her hafta 5 farklı gelin ve kaynananın performanslarını sergilediği gündüz kuşağı programında Zuhal Topal'ın da verdiği puanlar haftanın birincisi belli oluyor. Yarışmacıların büyük ödül için kıyasıya mücadele ettiği Zuhal Topal'la Sofrada programında ger haftanın birincisi 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 30 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada programı 30 Ekim günü geçen haftanın son programı ile ekrana geldi. 26-30 Ekim haftasının birincisinin belli olduğu 30 Ekim programında heyecan zirveye çıktı. Zuhal Topal'ın da verdiği puanlarla geçen haftanın birincisi Sevgi Nur Şekertekin oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada programının 30 ekimde yayınlanan bölümünde hazırladığı menü ile 33 puan alan Sevgi Nur Şevkat 15 bin liranın sahibi oldu. Hafta boyu rekabetin sürdüğü yarışmada Elmas Uslu 26 puan, Derya Pek 24 puan, Meryem Pınar Güler 20 puan ve Seçil Özçelik Calvan 27 puan alarak yarışmaya hüsranla veda etti.

Zuhal Topal'la Sofrada 2 Kasım Puanları Açıklandı Mı?

Zuhal Topal'la Sofrada programı 2 Kasım Pazartesi günü yeni haftaya başlıyor. Birbirinden renkli yeni yarışmacıların geleceği programda bu hafta kimin birinci olacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada programının 2-6 Kasım yarışmacıları ve ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra ilk gün yarışmacısını ve puanını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.