MasterChef Tek Parça 2 Kasım 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 90. Bölümde Kim Elendi?

Masterchef 2 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 91. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 91. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 2 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 2 Kasım 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen yemek yarışmasında her bölüm heyecan ve rekabet yükseliyor. MasterChef Türkiye mücadele dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Zorlu yarışma pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da TV8'de ekrana geliyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler Türkiye'nin en iyi şefini seçmek için yarışmacılardan zorlu yemekleri en lezzetli şekilde yapmalarını ve yaratıcı sunumlar hazırlamalarını bekliyor. Kimi zaman takım halinde kimi zamanda bireysel olarak mücadele eden yarışmacılar her bölüm kıyasıya rekabet ediyor. Türkiye'nin şefi olmak için büyük bir mücadelenin sürdüğü yarışmada her hafta pazar günleri 1 isim programa veda ediyor.

MasterChef Türkiye 1 Kasım Günü Kim Elendi?

MasterChef Türkiye programının 1 Kasım günü yayınlanan bölümünde yine bir veda yaşandı. Eleme postasındaki isimlerden birinin yarışmadan ayrıldığı 1 Kasım programında duygusal anlar yaşandı.

MasterChef Türkiye'nin 1 Kasım günü yayınlanan bölümünde eleme potasınsa Serhat, Eray, Furkan, Barbaros, Uğur ve Tanya vardı.  Yarışmacılar kendilerine 45 dakika verilen ilk turda Trabzon hurması ile en yaratıcı yemeği yapmaya çalıştı. Eray, Barbaros ve Serhat bu turu başarılı şekilde tamamlarken Tanya, Uğur ve Furkan ikinci turda yeniden yarıştı. İkinci turda Somer Şef'in imzalı yemeği toprak anayı hazırlayan yarışmacılara 75 dakika verildi. Sürenin sonunda en iyi yemek Furkan'ın seçilirken Tanya ve Uğur karşı karşıya kaldı. Şefler elenen ismi Tanya olarak açıkladı.

MasterChef Türkiye 2 Kasım Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Tanya'nın elenmesi ile 1 hafta daha geride kaldı. Programın bu akşam yayınlanacak 2 Kasım bölümünde ise takım kaptanları seçilecek ve takımlar yeniden kurulacak. Yeni takımların merakla beklendiği 2 Kasım program bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022