Zuhal Topal'la Sofrada 467. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 3 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 467. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 467. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Son dönemin en çok konuşulan ve sevilen yemek programı olan Zuhal Topal’la Sofrada 3 Kasım Salı günü yine Fox Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak. Saat 16.00’da ekrana gelecek olan program, henüz hafta başı olduğu için yarışmacıların yapacakları yemekler ile büyük bir merak topluyor. Gelin ve kaynanaların tatlı çekişmelerinin yanında sert eleştirilere de konu olan program, bugün de yine lezzetli yemekler ve eğlence bir araya gelecek.

En ilgi gören yemek programlarından olan yarışma, bugün de tüm heyecanı ile devam edecek. Her hafta farklı beş gelin ve kaynananın yarıştığı programda, bu haftanın yarışmacıları da son derece ilgi çekiciler. Adaylar yarışma sonunda en yüksek puanı toplayarak 15 bin TL ödüle ulaşmayı hedefliyorlar.

Zuhal Topal’la Sofrada Bu Haftanın Yarışmacıları

15 bin liranın sahibi olmak için kıyasıya bir yarışın olduğu programın bu bölümünde de hem eleştiriler hem de birbirinden lezzetli yemekler yine ekran başına gelecek. Yarışmaya katılan gelin ve kaynanalar kendilerine özgü tavırları ile dikkat çekiyorlar. 5 yıllık evli olan ve 2 çocuk annesi olan Şehriban Keskin özellikle Diyarbakır mutfağından eşsiz lezzetleri ekrana taşıyor. Ardahan mutfağını ekrana getiren Güleser Keskin ise ilginç çıkışları ile dikkat çekiyor ve hakkı yenilmesine hiç tahammül edemiyor ancak yöresel lezzetlerde hiç kimsenin de gözünün yaşına bakmıyor.

4 yıllık evli ve 1 çocuk annesi olan Seda Çakmak ise utangaç ve heyecanlı yapısı ile dikkat çekiyor. Öyle ki yarışmaya katılmak için kendini rahat ifade etmek konusunda özel ders dahi aldı! Rahatını bozmayan ve rahat tavırları ile dikkat çeken Nafiye Çakmak ise programın en eğlenceli isimleri arasında yer alıyor. Diğer bir yarışmacı olan eski siyasetçi Canan İşsever ise yerinde konuşarak tüm yorumlarda beğeni kazanıyor.

Zuhal Topal’la 467. Bölüm İzle

Son yayınlanan bölümünde Şehriban Keskin konuklarını ağırlamış ve ortalama puanlar almıştı. En düşük 5 puan alırken, en yüksek ise 7 puan alarak toplamda 30 puana ulaşmıştı. Bugünkü programda ise heyecan yine üst seviyede olacak ve program saat 16.00’da ekranlara gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.