Zuhal Topal'la Sofrada 470. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 6 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 470. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 470. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada, gelin ve kayınvalideleri bir araya getiriyor. Kıyasıya rekabet ve doyasıya lezzetlerin bulunduğu programa ilgi oldukça büyük görünüyor. Dual Yapım’ın yapımcılığı ile ekranlara gelen gündüz kuşağı programında seyirciler aradığını buluyor. Rekabetin giderek arttığı programda, gelinler ve kayınvalideler 15 bin TL’lik ödül için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmanın formatı oldukça ilgi çekici; her hafta yeni yarışmacıların katıldığı programda, kayınvalideler her gün bir gelinin sofrasına misafir oluyor. Gelinler, hazırladıkları sofra ile kayınvalidelerden yüksek puan almayı hedefliyor ve elbette programın sunucusu Zuhal Topal da kayınvalideler ile birlikte sofrada yer alıyor. Yarışmacıların puanlama yaparken adil olması gerektiğini vurgulayan Zuhal Topal, kendi yorumlarını da dile getiriyor. Haftanın son yarışmasında Zuhal Topal’ın da verdiği puanların açıklanmasıyla birlikte haftanın galibi belli oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 5 Kasım Bölümünde Neler Yaşandı?

Kıyasıya rekabetin hızla devam ettiği programda, tatlı atışmalar ve yaşanan gerginlikler izleyicide oldukça merak uyandırıyor. Programın 5 Kasım bölümünde, kayınvalideler 21 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Ece Hanım ve kayınvalidesi Canan Hanım’ın evine konuk oldu.

Ece Hanım’ın menüsü şu şekildeydi:

·         Tavuk suyu çorbası

·         Ispanaklı beyaz peynirli kol böreği

·         Fırında biber dolma

·         Havuç tarator

·         Ev usulü patatesli tepsi kebabı

·         Tel şehriyeli dereotlu taze soğanlı bulgur pilavı

·         Karışık roka salatası

·         Kıbrıs tatlısı

Bu menü ile Ece Hanım’ın kaç puan aldığı merak ediliyor. Bu bölümde kayınvalideler tarafından “kolay yemekler” yapmakla eleştirilen Ece Hanım, bu programın “zor yemekler yapma yarışması” olmadığını ve lezzete yoğunlaştığını düşünüyor.

Ece Hanım’ın aldığı puanlar ise şu şekilde:

·         Güleser Keskin’den 3 puan

·         Nafiye Çakmak’tan 4 puan

·         Gülden Tutkun’dan 10 puan

·         Nedime Bacaksız’dan 3 puan

Zuhal Topal’ın verdiği puan henüz bilinmediği için, Ece Hanım kayınvalidelerden toplamda 20 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 6 Kasım Gündemleri Neler?

FOX TV ekranlarının sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’nın 6 Kasım Cuma bölümünde, Zuhal Topal’ın hafta boyunca yarışmacılara verdiği gizli puanlar açıklanacak ve birinci olan yarışmacı açıklanacak!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.