Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Kasım 2020 Canlı İzle! Kibariye'den Canlı Müzik Ziyafeti

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının neşe ve kahkaha dolu sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Günde zinde başlamak isteyen herkesi ekrana kilitleyen gündüz kuşağı programı yayınlandığı günden beri zengin içeriği ile ilgi çekiyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı keyif dolu anları ile hafta içi her gün saat 09.45'te izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Sanat dünyasının dobra isimlerinden Demet Akalın ve sabah programlarının sevilen yüzü Alişan'ın sunumu ile ekrana gelen sabah programının her bölümünde birbirinden renkli konular konuşuluyor ve birçok ünlü isim konuk oluyor. Sabahların hem eğlenceli hem de bilgili programında mutfaktan spora, gündem konularından magazine birçok konu ele alınıyor. Ünlü isimlerin de özel açıklamaları ile damga vurduğu sabah programı ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 6 Kasım 2020 Yayınında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının geçen haftaki son yayını 6 kasım günü ekrana geldi. 6 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümünde zengin içeriği ve konukları ile dikkat çeken program izleyicisini ekrana kilitledi.

Demet ve Alişan'ın sabah programının 6 kasım konukları arasında yer alan Dr. Murat Topoğlu, izleyiciye sağlıklı yaşamın ve kilo vermenin ipuçlarını anlattı. Sağlıklı yaşamın sırlarının konuşulduğu programın diğer konuğu ise Şef Kadir İnanç Toplu oldu. Şef Kadir İnanç Toplu yapımı kolay ve lezzetli yemek tarifleri ile ekonomik menüleri ekrana getirdi. 6 kasım programına katılan diğer isim ise Uzman Psikolog Ramazan Saygın Şimşek oldu. Psikolog yayında çocuklarla sağlıklı iletişim kurmanın inceliklerini anlattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Kasım Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Sevilen programın konukları ise merakla bekleniyor. Programın her bölümünden sonra tanıtılan yeni bölüm konukları ise Arabeskin kraliçesi kibariye. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı saat 09.45'te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.