Zuhal Topal'la Sofrada 471. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 9 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 471. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 471. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV'de üçüncü sezonu ile ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada programı beğeni toplamaya devam ediyor. Ekranların en sevilen yemek yarışması ilgi ile takip ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sevilen yemek yarışması hafta içi hergün saat 16.00'da FOX TV'de izleyicisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal'ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda gelinler ve kaynanalar yarışıyor. Gelinler kısıtlı süre içinde kendi hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunmaya çalışırken kaynanalar ise kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyor. Yarışmacıların 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele ettiği yarışmada hergün farklı bir gelin performansını sergiliyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmada haftanı en yüksek puanını alan gelin büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 6 kasımda yayınlanan bölümünde geçen haftanın birincisi belli oldu. Her hafta cuma günü belli olan haftanın birincisi 6 kasım günü ödülüne kavuştu.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 2 6 kasım haftası rekabet dolu geçti. Pazartesi günü yarışan Şeriban Keskin 31 puan aldı. Salı günü yarışmacısı Seda Canpolat Çakmak 30 puan alırken çarşamba gününün yarışmacısı Şaziye Tutkun 17 puan alarak birinciliğe veda etti. Programın 5 kasım günü yayınlanan 4. gününde Ece Gören hünerlerini sergiledi. Yarışmacı aldığı 26 puan ile gerilerde kaldı. 6 kasım günü yarışan Güler Oyacı Bacaksız ise 37 puan alarak birinci oldu. Haftanın en yüksek puanını alan Güler Oyacı Bacaksız 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programı bugünkü bölümü ile yeni haftanın yarışmacılarını tanıtacak. 9-13 kasım haftasının ilk yayının bugün yapılacağı programın yeni yarışmacıları ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra 9 kasım yarışmacısının puanlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Zuhal Topal'la Sofrada yeni haftanın ilk bölümü ile bugün saat 16.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.