MasterChef Tek Parça 9 Kasım 2020 TV8 Canlı izle! MasterChef Türkiye 95. Bölümde Kim Elendi?

Masterchef 9 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 96. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 96. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 9 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 9 Kasım 2020 TV8 Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef mücadele dolu bölümleri ile TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye'nin en iyi şefinin arandığı program rekabet dolu anları ve her hafta yaşanan eleme heyecanı ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ekranların en çok izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00'da TV8'de izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyesi koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu yemekleri en lezzetli şekilde hazırlamalarını ve yaratıcı sunumlar yapmalarını istiyor. Her hafta bireysel ya da takım olarak mücadele eden yarışmacılardan en düşük performansı gösteren 1 kişi yarışmaya veda ediyor. Türkiye'nin en iyi şefi olmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacıların performansları ise merakla takip ediliyor.

MasterChef Türkiye Yarışması 8 Kasımda Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 8 kasım akşamı ekrana geldi. 8 Kasım pazar akşamı yayınlanan bölümde her hafta olduğu gibi eleme heyecanının yaşanması beklenirken programın konseptinde değişikliğe gidilmesi ile bu hafta elenen ismin kim olduğu daha büyük heyecanla beklendi.

MasterChef Türkiye programında hafta içinde oynanan 3 dokunulmazlık oyunu ile belirlenen 6 yarışması eleme postasına giriyordu. Ancak bu hafta yarışmanın eleme adayı belirleme sisteminde değişikliğe gidildi. MasterChef Türkiye'de hafta içi belirlenen 2 eleme adayından sonra 8 kasımda yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunu ile haftanın 3 eleme adayı belli oldu.  Furkan, Barbaros ve Uğur'un eleme postasına girdiği programda bu hafta yarışmaya veda eden isim Furkan oldu.

MasterChef Türkiye 9 Kasım Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının 8 kasım günü yayınlanan bölümünde Furkan'ın elenmesi ile yarışmada yeni haftaya başlanacak. Yarışmanın bugün yayınlanacak bölümünde kırmızı ve mavi takımlar yeniden düzenlenecek. Takım kaptanlığı için mücadele edilecek yarışmasının yeni bölümü merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye bu akşam saat 20.00'da TV8'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022