Gelinim Mutfakta 579. Bölüm Canlı İzle! 19 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 579. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 579. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışması her bölümü ile izleyicileri ekrana kilitliyor. Hem lezzetli yemek tariflerinin verildiği hem de kıyasıya bir rekabetin ekrana taşındığı program ilgi ile takip ediliyor. Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında her bölüm heyecan biraz daha yükseliyor. Her hafta bir yarışmacının programa veda ettiği final bölümleri merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar performanslarını gösteriyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği Gelinim Mutfakta yarışmasında kaynanalar ise puan veriyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde hazırlama için kıyasıya mücadele ediyor. Kaynanalar ise hangi tabağın kendi gelinlerinin olduğunu bilmeden tereddüt içinde puanlama yapıyor. Onur Büyüktopçu’nun da puanları ile her günün ve her haftanın birincisi seçiliyor. Günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan yarışmacı 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Bilezikleri kazanmak isteyen yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor.

Gelinim Mutfakta 18 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 18 kasım programı da geride kaldı. Haftanın finaline yaklaşılırken yarışmada heyecan git gide yükseliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta yarışan İlayda, Elif, Gizem ve Didem kıyasıya mücadele etmeye devam ediyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 18 kasım bölümünde günün birincisi İlayda oldu. Bu haftanın en iddialı ismi olan İlayda 21 puan ile çeyrek altını kazandı. ilayda’yı 19 puan ile Gizem takip etti. Elif 13 puan ile 3. olurken, Didem 7 puan alarak günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta 19 Kasım Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Her geçen gün dengelerin değiştiği Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta kimin birinci olacağı merak ediliyor. Programın 19 kasım günü birinci olan ismi ise henüz belli değil. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.