MasterChef Tek Parça 19 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! Masterchef Türkiye 103. Bölüm Full İzle!

Masterchef 19 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 103. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 103. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 19 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 19 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan solu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta kaptanlık, dokunulmazlık ve ödül oyunlarında karşı karşıya gelen yarışmacılar izleyiciyi ekrana kilitliyor. Reyting rekortmeni yarışmanın yeni bölümleri ise heyecanla bekleniyor. MasterChef Türkiye pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan zorlu lezzetleri en iyi sunumlarla yapmalarını bekliyor. Türkiye’nin en iyi şefi olmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar heyecan dolu dakikalar yaşıyor. Kimi zaman takım halinde kimi zaman bireysel olarak en iyi yemekleri yapmaya çalışan yarışmacılardan her hafta pazar günleri bir kişi eleniyor. Her hafta takımların yeniden kurulduğu programda heyecan asla sun bulmuyor. MasterChef Türkiye programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 17 Kasım Bölümünde Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 17 kasım günü ekrana geldi. Finaline az kalan program bilindiği gibi ufak bir format değişikliğine gitti. MasterChef Türkiye programında salı günleri ödül oyunu oynanıyor. Yarışmanın sonuna kalan kadro yarışmacılar 25 bin liralık ödülü kazanmak için her salı mücadele ediyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının 17 kasım bölümünde mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. İlk turu geçen mavi takım çarkıfelek meyvesi, yıldız meyvesi, mango, ejder meyvesi ve pomelo ile tatlı yapmak için yeniden karşı karşıya geldi. Üstü kapalı meyvelerini seçen yarışmacıların tatlıları 45 dakika sonunda hazır oldu. Şefler yapılan tadımla Barbaros’un sonuncu olduğunu açıkladı. Finale ise Ebru ve Sefa kaldı. En iyi tatlıyı yapan Ebru birinci oldu ve 25 bin lirayı kazandı.

MasterChef Türkiye 19 Kasım Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk eleme adayının belli olacağı 19 kasım bölümü merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022