Zuhal Topal'la Sofrada 480. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 20 Kasım 2020 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 480. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 480. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ekranların en çok izlenen yemek yarışması olan Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen program hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yarışmaya her hafta birbirinden renkli yarışmacılar katılıyor. Gelin ve kaynanaların yarıştığı yemek programında yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Gelinlerin sınırlı sürede menülerinin hazırlamak zorunda olduğu yarışma heyecan dolu anları ekrana getiriyor. Gelinler mutfaktaki hünerlerini gösterirken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zuhal Topal’ın da puanlama yaptığı programda cuma günleri haftanın finali ile ödülün sahibi olan yarışmacı açıklanıyor. Her hafta en yüksek puanı alan gelin 15 bin liralık ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 19 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı dün ekrana gelen bölümü ile haftanın finaline geldi. Her cuma kazanan yarışmacının belli olduğu programda heyecan zirveye çıktı. Finalden bir önceki gün yarışan Kübra Övgün’ün aldığı puanlar ise merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 4. gün yarışmacısı olan Kübra Övgün kalabalık menüsü ile kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 28 puan aldı. Perşembe gününün yarışmacısı aldığı 28 puan ile önceki gün yarışan gelinlerin hepsini geride bıraktı. Bu hafta performansını sergileyen gelinler arasında salı günü yarışan Eda Uzun zirveyi elinde tutuyordu. Kübra Övgün 1 puan farkla dünkü programda Eda Uzun’un elinden zirveyi aldı. Heyecanın iyice yükseldiği programda son gün yarışmacısı ise Elif Katırcı olacak. Elif Katırcı’nın performansı ise merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 20 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında son gün yarışmacısı Elif Katırcı’nın puanına göre haftanın birincisi belli olacak. Elif Katırcı’nın puanı ise henüz açıklanmadı. Program yayınlandıktan sonra haftanın birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.