Arka Sokaklar Dizisi 566. Bölüm Full İzle! 20 Kasım Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 565. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 565. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 566. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. 15. sezonu ile izleyici ile buluşan dizi bu sezonda yüksek reyting oranları elde etmeye başarıyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi her hafta cuma günü saat 20.00’da yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin başrolünü paylaştığı dizi konusu ile de ilgi çekmeye devam ediyor. İstanbul emniyetindeki özel bir ekibin yaşadıklarının anlatıldığı yapımda aksiyon dolu sahneler ilgi çekiyor. Bu özel ekibin içindeki polislerin aile ve aşk hayatlarının, mesleklerini doğru yapmak için verdikleri mücadelenin anlatıldığı yapım her bölüm seyircide merak uyandırmayı başarıyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Arka Sokaklar Dizisi 565. Bölümde Neler Oldu?

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümü ile yine heyecan dolu sahneleri ekrana taşıdı. Mesut ve Engin’in zor duruma düştüğü bu bölümde, Rıza Baba ise işleri toparlamaya çalışır.

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Rıza Baba’yı kurtarmak isteyen ekip Engin’in önderliğinde takası gerçekleştirmeye gider.  Nuran’ı Civan’a verdikten sonra Engin’e gelen telefon ise ekibi sarsar. Ümit amir yaptıklarının cezasız kalmasını istemez ve avukat Başak’a şikayette bulunur. Ekip bununla uğraşırken Engin’in ilişkisi ise sınavdan geçmektedir. Başak’ın babası Engin ile beraber olmasını istemez. Rıza Baba ise Mesut’un göreve dönüşü için Ankara’daki Yalçın isimli arkadaşını arar. Rıza Baba’yı kırmak istemeyen Yalçın İstanbul’a gelir. Kısa süre önce karısından boşanan Yalçın, Şener ile buluşup felekten bir gece çalmak ister. Ancak Şener sarhoş olunca işler karışır. Yalçın Rıza Baba’dan yardım ister.

Arka Sokaklar Dizisi 566. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Mesut ve Selin arasında yaşanacaklar merak ediliyor. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.