Çocukluk Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 13 Kasım Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 7. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 7. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 7. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 7. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk Dizisi 7. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Çocukluk dizisinin her hafta yeni bölümleri izleyici ile buluşuyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi ilgi ile takip ediliyor. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Çocukluk dramatik anlatımı ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çocukluk dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Çocukluk dizisinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk rol alıyor. Birçok çocuk oyuncunun da yer aldığı dizi çocuk evinde kalan kimsesiz çocukların ve yurt müdürü Mahir’in hikayesini anlatıyor. Geçmişte yaşadığı acılardan sonra çocuk evi açan Mahir annesi ve babası olmayan çocuklara aile bulmaya çalışıyor. Ancak çocuk evinin en eski üyesi Mavi’nin isyankar tavırları Mahir için yeni bir mücadele alanı yaratır. Çocukluk dizisi kimi zaman dramatik kimi zaman eğlenceli sahneleri ile izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Çocukluk Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Çocukluk dizisi geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. Mahir’in geçmişi ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığı 6. bölümde Ayşegül’ün Mahir’e yakınlaşması ve Hayalet’in konuşması dikkat çekti.

Çocukluk dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Gülay yıllar sonra Mahir’i gördüğü için çok şaşkındır. Onu yeniden gördüğü için öfkesi bir kez daha alevlenmiştir. Gülay kendisi yıllardır acı çekerken, Mahir’in ise onu ve oğullarını unuttuğunu, mutlu olduğunu düşünmektedir. Gülay Mahir’e olan öfkesine yenilip onu hayatından tamamen çıkarmak ister. Ancak yıllardır duymayı beklediği bir haber almıştır. Bu sırada Hayalet ise şiddet gören hamile bir kadına yardım etmek ister. Kocasından dayak yiyen hamile kadını kurtarmak için girdiği olay büyük bir belaya dönüşür. Bu şiddet olayı Mahir ve Hayalet’in geçmişte yaşadıkları sırları ortaya döker. Ortaya çıkan gerçekler Mahir, Ayşegül ve Mavi’nin hayatını önemli ölçüde etkileyecektir.

Çocukluk Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çocukluk dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde sonra merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.