Bir Annenin Günahı 1. Bölüm Full İzle! 21 Kasım Bir Annenin Günahı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir Annenin Günahı 1. Bölüm izle makalemizle birlikte, Bir Annenin Günahı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Bir Annenin Günahı 1. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Bir Annenin Günahı 1. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Bir Annenin Günahı dizisi ve 1. Bölüme dair tüm detaylar…

Bir Annenin Günahı 1. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olan Bir Anneni Günahı bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. İlgi ile beklenen dizinin uzun zamandır tanıtım filmleri yayınlanıyor. Tanıtım filmleri beğeni toplayan dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Dizi bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek ve yeni bölümleri ile cumartesi günleri yayınlanmaya devam edecek.

Özge Özberk, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas’ın rol aldığı Bir Annenin Günahı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Oğlunun hayatı için cinayet işlemek zorunda kalan Suna’nın dramatik hikayesini anlatacak olan dizide çarpıcı bir aşk hikayesi de ekrana gelecek. Dizinin heyecanla beklenen ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Bir Annenin Günahı Dizisinin Konusu Nedir?

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Bir Annenin Günahı dizisinin yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Ahmet Yurdakul’un yönetmenliğini yaptığı yapımda birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Oyuncu kadrosu ve tanıtım filmleri ile dikkat çeken Bir Annenin Günahı dizisinin konusu ise merak ediliyor.

Daha önce Filipinler’de yayınlanan A Mother’s Guilt dizisinden Türkiye’ye uyarlanan Bir Annenin Günahı, oğlunun hayatını kurtarmak için cinayet işleyen bir annenin dramını ve oğlu ile öldürdüğü adamın kızı arasında yaşanan imkansız aşkı konu alıyor. Çarpıcı hikayesi ile dikkat çeken Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

Bir Annenin Günahı Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Bir Annenin Günahı dizisinde Suna karakterine Özge Özberk hayat verecek.  Oğlu Yusuf için cinayet işleyen Suna’nın hikayesini anlatacak olan dizide Yusuf karakterini ise Mert Yazıcıoğlu canlandıracak. Musa Uzunlar’ın konuk oyuncu olarak katılacağı dizide Simay Barlas, babası suna tarafından öldürülen güzel ve dürüst bir kızı oynayacak. Emre Kınay’ın da rol alacağı yapımın ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Bir Annenin Günahı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı

İlk bölümü heyecanla beklenen Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölüm fragmanları yayınlandı. Suna’nın zor kararının dikkat çektiği fragmanlarda Yusuf ile Yağmur’un aşk kıvılcımları da gösterildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.