MasterChef Tek Parça 21 Kasım Cumartesi 104. Bölüm Canlı izle! Masterchef Türkiye Ekibi Bursa’da!

Masterchef 21 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 104. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 104. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 21 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 21 Kasım Cumartesi 104 Bölüm Canlı izle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlandığı her bölümü ile reyting rekorları kıran yarışma seyircinin büyük beğenisini topluyor. Her hafta dokunulmazlık ve ödül oyunlarının oynandığı programın yeni bölümleri merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar bölümleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli jüri üyeleri yarışmacılardan zorlu yemekleri en iyi şekilde hazırlamalarını ve yaratıcı sunumlar yapmalarını bekliyor. Her hafta mavi ve kırmızı takımların yeniden kurulduğu programda, bireysel ve takım yarışmaları yapılıyor. Hafta boyunca en kötü performansı gösteren kişi ise pazar günü yarışmaya veda ediyor. MasterChef Türkiye programının heyecan dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye Programı 19 Kasımda Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programının son bölümü 19 Kasım günü ekrana geldi. Haftanın ilk eleme adayının belli olduğu 19 kasım programında heyecan dolu anlar yaşandı.

MasterChef Türkiye programının son bölümünde kırmızı ve mavi takımlar dokunulmazlık için yarıştı. İlk turu mavi takım kazanırken, kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Mehmet Şef’in kök sebzelerden oluşan tabağını hazırlamak için kolları sıvayan kırmızı takım yarışmacılarında en iyi tabak Eray’ın tabağı seçildi. Eray bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra eleme adayı için takım içinde oylama yapıldı. Yapılan oylamadan Uğur ve Ayyüce 2’şer oy aldı. Eşitlik olduğu için eleme adayını belirlemek takım kaptanı Serhat’a düştü. Serhat haftanın ilk eleme adayı olarak Uğur’u seçti.

MasterChef Türkiye 21 Kasım Fragmanı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının 21 kasımda ekrana gelecek bölümünün fragmanı yayınlandı. Haftanın ikinci eleme adayının belli olacağı bölüm için şefler ve yarışmacılar Bursa’ya gitti. Bursa’da gezinti yapan ekibin eğlenceli anları fragmanda gösterildi. Bursa’da haftanın ikinci eleme adayı için yarışmanın yapıldığı bölüm merak edildi. MasterChef Türkiye merakla beklenen 21 kasım programı ile bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022