Gelinim Mutfakta 581. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 23 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 581. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 581. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen program her hafta rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekmeyi başarıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgi gören Gelinim Mutfakta yarışması üçüncü sezonu ile ekran hayatına devam ediyor. Program hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Onur Büyüktopçu’nun renkli sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım halinde yarışıyor. Gelinlerin kaynanaları ile beraber katıldığı yarışmada haftanın hergünü farklı bir yemek hazırlanıyor. Günün yemeğini en iyi yapmaya çalışan gelinlere, kaynanaları tabaklarını bilmeden puan veriyor. Yarışmada Onur Büyüktopçu’nun da verdiği puanlarla günün ve haftanın birincisi olan isim seçiliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan yarışması çeyrek altına sahip olurken haftanın birincisi olan yarışmacı ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Her hafta final gününde 1 yarışmacının da programa veda ettiği Gelinim Sensin programı büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 20 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta programında 16 20 Kasım haftası da geride kaldı. Heyecan, eğlence ve rekabet dolu geçen haftanın birincisi ve elenecek isim 20 Kasım programında belli oldu. Yarışmada hafta boyu gösterilen performansa göre belli olan eleme adayı ise izleyenleri şaşırttı. Gelinim Mutfakta programında haftanın finalinin yapıldığı 20 kasım bölümünde heyecan doruğa ulaştı.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 16 20 Kasım haftasında İlayda, Didem, Gizem ve Elif yarıştı. Programda uzun süredir devam eden İlayda’nın yüksek performansı izleyenleri şaşırttı. Haftanın finalinde birinci olan isim 94 puan ile Gizem oldu. Hafta boyunca İlayda ile Gizem arasında devam eden rekabetin galibi Gizem oldu. 5 altın bileziğin sahibi Gizem olurken en kötü puanı alarak elenen isim ise Didem oldu. Didem hafta boyunca toplam 50 puan toplayabilmiş.

Gelinim Mutfakta 23 Kasım Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta programında haftanın ilk yayını bugün gerçekleşecek. Didem’in yerine yeni gelen yarışmacı ve ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra 23 Kasım puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.