Sefirin Kızı Dizisi 29. Bölüm Full İzle Star TV! 23 Kasım Sefirin Kızı 29. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sefirin Kızı 29. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Star TV’nin en güzel dizisi olan Sefirin Kızı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Sefirin Kızı 29. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı 29. Bölüm izle, makalemizle birlikte Sefirin Kızı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz.

Sefirin Kızı Dizisi 29. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İkinci sezonu ile yayın hayatına devam eden dizi heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hikayesi ile yayınlandığı günden beri beğeni toplayan dizi sosyal medyada da en çok konuşulan dizilerden bir olmaya devam ediyor. Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu oynuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım senaryosu ile de ilgi toplamaya devam ediyor. Çocuk yaşlarda tanışan Nare ve Sancar’ın destansı aşkının anlatıldığı dizide arkadaşlık, aşk ve aile konuları işleniyor. Nare ve Sancar’ın hem birbirleri ile hem de düşmaları ile mücadele ettiği dizide heyecan her bölüm artarak devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Sefirin Kızı Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Sefirin Kızı dizisi geçen hafta 28. bölümü ile ekrana geldi. Sancar’ın iyileşmesi ile işlerin yoluna gireceğinin düşünüldüğü bu bölümde beklenmedik olaylar yaşandı. Dizi son bölümü ile izleyenlerde merak uyandırdı.

Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde mücadele etmekten yorulan Nare ve Sancar normal bir hayatın hayalini kurmaya başlarlar. Aşıklar kızları Melek ile beraber normal aileler gibi bir hayat yaşamak istemektedir. Kızları ile çizgi film izleme hayalleri kuran Nare ve Sancar’ın Akın’ın cesedinin peşlerini bırakmayacağından henüz haberleri yoktur. Bu sırada Gediz, Sahra ve Kahraman ise Akın’ın cesedinin peşine düşerler. Bu ceset herkesin hayatını etkileyecek bir noktada durmaktadır. Bu sırada gerçekleri öğrenen Elvan ise Yahya’dan ayrılmaya karar verir ve konağı terk eder. Kendi yalnızlığı ile yüzleşmek isteyen Elvan’ın yanında ise Nare vardır. Nare bu süreçte kimsesiz kalan Elvan’ı hiç yalnız bırakmaz. Ancak Sahra ikilinin baş başa kalmasına izin vermeyecektir.

Sefirin Kızı Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünde Akın’ın cesedini kimin bulacağı ve Sahra’nın hamleleri merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.