Çukur 4.Sezon 12. Bölüm Full İzle Show TV! 23 Kasım Çukur 4.Sezon 12. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.Sezon 12. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.Sezon 12. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.Sezon 12. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.Sezon 12. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 12. Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden beri büyük beğeni toplayan Çukur dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. 4. sezonu ile yayın hayatına devam eden Çukur dizisi aksiyon dolu sahneleri ile her bölüm heyecanı da arttırıyor. Dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanıyor.

Çukur dizisinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncu kadrosu ile ilgi çeken Çukur dizisi hikayesi ile de izleyicinin takdirini kazanmaya devam ediyor. İstanbul’da uyuşturucu sokulmayan Çukur Mahallesi’nin ve mahallenin koruyucusu olan Koçovalı ailesinin hikayesini anlatan Çukur dizisi ilgi ile takip ediliyor. Çarpıcı senaryosu ve aksiyon solu sahneleri ile dikkat çeken yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisi 4. sezonunda da yayın hayatına başarılı şekilde devam ediyor. Sevilen dizi geçen hafta yeni sezonun 11. bölümü ile ekrana geldi. Heyecanın zirveye çıktığı dizide aksiyon dolu sahneler ilgi çekti.

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünde Çukurluları ve Yamaç’ı zor günlerin beklediği ortaya çıktı. Yamaç’ın daha önce cezalandırdığı Sefa’nın yeniden karşılarına çıkması şaşkınlık yarattı. Sefa’nın Erdenetliler’i de arkasına alması Yamaç’ın zor durumda kalmasına sebep oldu. Bu sırada Çukur’a aniden yapılan saldırılar da ortalığı karıştırdı. Çukur mahallesinde ve Koçovalı ailesinde herkesin gergin olmasına ve iplerin kopma noktasına gelmesine rağmen, Çukur’un saldırıya uğraması herkesin bir araya gelmesine sebep olur. Yamaç hem Selim hem de Sefa tarafından köşeye sıkışmışken, Sultan’ın bir hamlesi ile Koçovalı olduğunu hatırlar ve harekete geçer.

Çukur Dizisi 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son bölümü ile heyecanı zirveye taşıyan Çukur dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Yamaç’ın düştüğü durumdan nasıl çıkacağının merak edildiği yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.