MasterChef Tek Parça 24 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! MasterChef Türkiye 107. Bölüm Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Masterchef 24 Kasım Full tek parça izle, Masterchef 107. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 107. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 24 Kasım tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 24 Kasım 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TV8’in reyting rekortmeni yarışması her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Kaptanlık mücadeleleri ve dokunulmazlık oyunları ile MasterChef Türkiye büyük beğeni topluyor. Sevilen yarışma her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye programında her hafta zorlu mücadeleler veriliyor. Deneyimli jüri üyesi yarışmacılardan zorlu yemekleri en güzel şekilde yapmasını bekliyor. Farklı lezzetleri ve yaratıcı sunumları ekrana getiren MasterChef Türkiye rekabet dolu ve heyecanlı bölümleri ile izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yarışmacılar takım halinde ya da bireysel olarak kıyasıya mücadele ediyor. Türkiye’nin en iyi şefinin arandığı yarışmada her pazar bir yarışmacı programa veda ediyor. MasterChef Türkiye’nim heyecan dolu bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye 23 Kasımda Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programı 23 Kasım bölümü ile yeni haftaya başladı. Programda her pazartesi olduğu gibi dün de takım kaptanları seçildi ve takımlar yeniden kuruldu. Kadro yarışmacılar ile devam eden programda bu hafta kimin eleneceği ise şimdiden merak konusu oldu.

MasterChef Türkiye programının 23 Kasım bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Şefler yarışmacılara 50 dakika süre vererek çiğ börek yapmalarını istedi. Eray, Sefa ve Ebru’nun en beğenilen tabakları hazırladığı programda Ebru oylama ile mavi takımın kaptanı seçildi. Mavi takıma kaptan olan Ebru kırmızı takım kaptanı olarak da Sefa’yı seçti. Takımlar yeniden kurulduktan sonra Ebru ve Sefa düello oyunu ile yeniden karşı karşıya geldiler. Kuzu kol sarmayı hazırlayan yarışmacılardan kazanan Sefa oldu. Böylece kırmızı takım dokunulmazlık oyununda avantaj kazanmış oldu.

MasterChef Türkiye 24 Kasım Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programında 24 Kasım fragmanı da ekrana geldi. Programda kadro yarışmacılar kaldıktan sonra başlayan ödül oyunu bu hafta da oynanacak. Her hafta salı olduğu gibi yarışmacılar 25 bin liralık ödül için mutfağa girecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Masterchef Türkiye 2022