Zuhal Topal'la Sofrada 482. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 24 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 482. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 482. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı yayınlandığı üçüncü sezonu ile izleyicileri FOX TV ekranına kilitliyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıların katıldığı yemek programı heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programda gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor. Eğlence dolu programa her hafta katılan 5 gelin mutfaktaki hünerlerini sergiliyor. Gelinler hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunup haftanın birincisi olmak için kıyasıya mücadele ederken, kaynanalar kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyorlar. Zuhal Topal’ın da gelinlere puan verdiği programda her hafta en yüksek puanı alan yarışmacı birinci oluyor ve 15 bin liralık ödülü kazanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 23 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının dün yayınlanan 23 Kasım programı ile yeni hafta başladı. Yeni haftanın ilk bölümünde bu hafta yarışacak gelinler ve kaynanalar tanıtıldı. Haftanın ilk yarışmacısının da marifetlerini sergilediği 23 Kasım bölümü eğlence dolu geçti.

Zuhal Topal’la Sofrada programında 23 27 Kasım yarışmacılarının kimler olduğu belli oldu. Haftanın her günü bir yarışmacının mutfaktaki hünerlerini sergileyeceği yarışma programında dün Aslı Bilge Erkuş mutfağa girdi. Kısıtlı zamanda kalabalık menüsü hazırlayan Aslı Bilge Erkuş, kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 27 puan almayı başardı. İlk gün yarışmacısının haftayı birinci tamamlayabilmesi için diğer yarışmacıların 27 puandan daha yüksek puanlar almamaları gerekiyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı heyecan dolu yeni bir haftaya daha başladı. Programın dünkü yarışmacısı Aslı Bilge Erkuş 27 puan aldı. Bugün yarışacak isim ise Sibel Terzioğlu olacak. Sibel Terzioğlu’nun aldığı puan ise henüz belli değil. İkinci gün yarışmacısının puanı açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.